Forslag til forbedrede pensionsrater

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 27. januar 2009, 13:55

Som nogle af vores brugere har påpeget bl.a [url=http://www.virtualmanager.com/forum/topics/435570]her[/url] og [url=http://www.virtualmanager.com/forum/topics/481191]her[/url] er der nogle uregelmæssigheder ved vores nuværende pensionsrater, som kan være med til at gamle spillere er mere attraktive at have på holdet end de burde være.

Det har vi nu taget konsekvensen af og arbejdet med et forslag til en justering af pensionsraterne, som gerne skulle imødegå Jeres ønsker, og sørge for at det altid er mindre "risikabelt" at hyre en yngre spiller. Vi har således udviklet en ny pensionsrate-formel, som både er praktisk anvendelig i vores pensionssystem og som resulterer i pensionsrater der ligger så tæt som muligt på de konkrete forslag i de overstående tråde.

Kort fortalt går justeringen ud på at spillere under ca. 37 år får lavere pensionsrater og spillere over ca. 37 får højere pensionsrater.

Forslaget til de nye pensionsrater kan skitseres således:
[img]/gfx/misc/pensionsrater.png[/img]

Som det ses af graferne er der overordnet set tale om en ret lille ændring, men når vi er klar til at indføre de nye pensionsrater vil det ske gradvist over en periode på mindst 2 måneder.

For de teknisk interesserede kan de helt præcise pensionsrater ses i den første kommentar til denne nyhed, og vi ser selvfølgelig gerne en diskussion af dette forslag i nyheds-tråden.