Kom og se giraffen (part 2)

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 22. maj 2013, 10:09

Hej folkens,

Som I ved stoppede Rasmus i sidste uge, og efterlod mig som den nye daglige leder af Playonic.

Jeg har været ansat i Playonic i over 6 år efterhånden, så det ville være forkert at kalde mig for "ny mand på holdet", men jeg har dog fået en lang række nye opgaver at varetage, efter Rasmus har takket af. Heldigvis har jeg stadig "Rasmus 2", aka. Bangs United til at hjælpe mig.

Min fornemste opgave er selvfølgelig at sørge for at vi får den nye kampsimulator gjort færdig. Den har været lang tid undervejs og vi været igennem rigtigt mange store omskrivninger af koden, for at få det tekniske fundament på plads. De store omskrivningers tid er dog ovre, så nu kan vi koncentrere os om at få spillernes AI på plads, få afbalanceret deres færdigheder på banen i forhold til deres stats, og få finpudset animationerne og deres timing i afspilningen.

Når vi er tilfredse med kampsimulatoren bliver næste udfordring at sørge for at dens performance er god nok til at vi kan afvikle de enormt mange kampe vi spiller på en sæson i Virtualmanager.

Der er altså mange spændende uger forude, og vi vil sørge for at skrive opdateringer undervejs, så I kan følge med i fremskridtet.