Nyt træningssystem kommer på mandag!

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 26. marts 2015, 14:26

Det længe ventede nye træningssystem er nu på trapperne, og i løbet af mandag, d. 30. marts ruller vi det ud.

Indtil nu har træning arbejdet på spillernes gamle (halvt skjulte) egenskaber, som er blevet konverteret til de nye ved hver træning.

Med det nye træningssystem arbejder vi direkte på de nye egenskaber, hvilket betyder at vi endegyldigt bliver fri for de gamle egenskaber, og de problemer, som konverteringen har givet.

En lang række baggrundssystemer, som har gjort brug af de gamle egenskaber, er i samme anledning blevet ændret, så de bruger de nye.

Konvertering af gamle træningsgrupper

Vi vil foretage en simpel konvertering af en del af de gamle træningsgrupper.

For at slippe for at konvertere en hel masse ubrugt data, konverterer vi kun grupper for klubber der har været logget ind den seneste måned, og som pt. har licens (klubber uden licens kan alligevel ikke bruge træningsgrupper).

For at gøre konverteringen så simpel og problemfri som mulig sker følgende:

  • Øvelsen sættes til 'Træningskamp'
  • Intensitet sættes til 'Normal'

Værdiudregning

Fordi de gamle spilleregenskaber nu endegyldigt forsvinder, har vi også måttet skrive værdiudregningen om helt fra bunden. Første værdiopdatering med det nye system vil ske søndag 5. april.

Da det er et splinternyt system skal I forvente at værdierne vil være ustabile i nogen tid.

Værdiudregningen er baseret på spillerhandler, foretaget i de seneste 4 måneder. Fordi vi ikke har 4 måneders handler, som er foretaget udelukkende på baggrund af de nye egenskaber og træningsresultater, vil det selvfølgelig have indvirkning på de udregnede værdier.

Dertil kommer en psykologisk effekt: alle managers skal vænne sig til at vurdere værdien af en spiller udelukkende på baggrund af de nye egenskaber og de nye træningsresultater. Derfor vil de handler, som værdiudregneren er baseret på, være ustabile i nogen tid.

Spillerudmærkelser

Spillerudmærkelser var også baseret på gamle egenskaber og gamle træningsresultater. Fremover vil de blive tildelt på baggrund af de nye. Forvent at en hel del spillere vil enten vil miste deres nuværende udmærkelser, eller vil få tildelt nye.

Talentspejder

Talentspejderen er opdateret, og vil fremover vurdere spillerne på baggrund af de nye træningsresultater.