Ny værdiudregning søndag 12. april

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 10. april 2015, 15:31

I denne uge har vi arbejdet videre med at finpudse det nye træningssystem, og de mange funktioner, som kører i baggrunden, og som er afhængige af de ne træningsresultater.

F.eks har vi lavet sådan, at træningsgruppe-siden automatisk ruller nedad, hvis man forsøger at trække en spiller over i en gruppe, som ligger langt nede af siden.

Ny værdiudregning på søndag

Tiden er kommet til at skifte over på den nye spillerværdi-udregner, som anvender de nye spilleregenskaber og træningsresultater.

Som jeg har nævnt flere gange før, så skal man forvente at de nye værdier vil være ustabile nogen tid, da de er baseret på de spillerhandler, som I managers indgår. Efter den store opdatering af træningssystemet og den endelige fjernelse af de gamle spilleregenskaber, skal markedet have tid til at vænne sig til det.

Vi forventer at den nye værdiudregning til at begynde med, kommer til at tage noget længere end den gamle, men når vi er helt sikre på at den fungerer 100%, vil vi implementere et antal planlagte performance-forbedringer.

Den nye værdiudregner vil få sin debut søndag aften.

God weekend