Newcomers Challenge åben for alle nationaliteter

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 16. oktober 2015, 15:41

For snart mange år siden lancerede vi Virtualmanager udenfor Danmark. I den forbindelse oprettede vi cuppen Newcomers Challenge, som kun var åben udenfor Danmark, for at give alle de nye managers en chance for at deltage

Den begrænsning giver selvfølgelig ikke længere mening så mange år efter, så fra i dag kan alle melde sig til Newcomers Challenge, så længe de opfylder VIFA-adgangskravene.

I fremtiden vil vi overveje om kravene skal justeres, og om cuppen evt. kun skal være åben for klubber, som er mindre end 1 år gamle, for at sikre at cuppen virkeligt er for nybegynder, sådan som navnet antyder.

Husker du at søge sponsor?

Vi kan se at mange glemmer at søge sponsor, og derfor har vi nu tilføjet en påmindelse om det på Holdoversigten. Især for små og mellemstore klubber kan en sponsoraftale udgøre en god bonusindtægt, så det er værd at få sendt ansøgningerne afsted.

Når en sponsor skal afgøre om de vil indgå aftale kigger de på dine VIFA-point og din seedning til næste sæson, og vurderer hvor meget eksponering, de kan få for pengene.

I praksis dividerer de klubbens VIFA-point med sponsorbeløbet, og sorterer alle ansøgningerne efter dette tal. Derefter accepterer de ansøgninger fra toppen af listen og nedefter, indtil deres budget er opbrugt.

Hvis du vil gøre din ansøgning simpel, kan du evt. undlade at søge om bonusbeløb. Hvis du søger om bonusbeløb, vurderer sponsoren, hvor stor chance er for, at de rent faktisk kommer til at udbetale beløbet. Derfor kan det egentligt kun betale sig at søge om bonusbeløb, hvis du mener, du kan overraske og opnå et bedre resultat end din seeding antyder.

Du kan godt søge hos flere forskellige sponsorer. Hvis mere end en sponsor accepterer din ansøgning, vil systemet automatisk vælge den aftale, som giver flest credits.

God weekend!