Nike United

2019 anno

Written 4 February 2019, 14:51

Hej VMAN og alle Nike United's trofaste følgere. I takt med at vi har bevæget os ind i 2019, ligger det også på sin plads, at en ny pressemeddelelse kommer til verden, hvorfor jeg laver denne skrivelse.

2018 blev i særdeleshed et interessant år for klubben. Vi nåede mange af de mål vi satte os for i årets løb. Ét af målene var, at opnå en fast plads i den bedste række. Det har vi formået over 4-5 sæsoner af gangen, hvor vi ligesom AGF lige skal ned og snuse til den næste bedste række engang i mellem. Herudover så vi også gerne, at klubben kom i top 75. Vi nåede en Vifarank som nr. 143, hvilket bestyrelsen anser som mindre tilfredsstillende. Årsagen til at vi ikke nåede top 75 skyldes store investeringer i udvidelse af stadion, hvor Trend Tribunen nu har en kapacitet på 38.000 pladser. En kapacitet som bestyrelsen fandt nødvendig, såfremt man skulle konkurrere på det højeste niveau, set ud fra et økonomisk standpunkt. Det medfører naturligvis større indtægter på billetterne, men det tager sin tid før investeringen er gået hjem igen. Her har vi budgetteret til juni 19'

Spillere: Nike United har også haft en forandring på spillersiden. Vi er gået lidt mere over til segmentet 28-32 år igen, da det er her vi finder bedst vurdering til prisen. Dog skal vi have justeret lidt, da nogle af spillerne er blevet lidt for gamle (det tager naturligvis også sin tid)

Målsætningen for 2019: Vi forventer at komme op at ligge i den bedste række igen i mange sæsoner i streg og komme i top 50 inden året er omme. For at det skal blive en realitet, skal ungdomsafdelingen også have produceret et nyt wonderkid, som kan give mere likviditet i klubben med henblik på salg, hvilket vi anser som værende sandsynligt.

Afslutningsvis vil jeg sige tak til alle dem som har fulgt udviklingen i klubben i 2018. Vi håber på mange flere gode år.

DBH
Bestyrelseformand Hr. Nike

Comments