Vesterbro Vikings

Farvel og tak til Brasilien

Written 11 May 2015, 12:11

Det er sørgeligt, men på samme tid en festtid.

Efter godt og vel 10 sæsoner i Brasilien har klubbens bestyrelse valgt at tage skridtet videre. Klubben spiller nu med i den portugisiske liga.

Sidste sæson i Brasilien endte med en velfortjent 1. plads i 4 division.

Denne sæson har også budt på en anden sørgelig nyhed. Frank Valleau har meldt sin pension, Frank har optrådt i 210 kampe for klubben og scoret 147 mål. FC Morgensuttere siger en stor tak til Frank, hans lederskab har bragt klubben til fantastiske oplevelser i Brasilien, og han kan lige nå at være med på det nye eventyr i Portugal, og han fortsætter derudover som træner.
Klubben har nu hentet Franks erstatning, men det har været meget svært at udpege en afløser til denne legende. Afløseren for Frank Valleu hedder Radolf Lotan, Radolf blev hentet for 700.000. Radolf blev hentet fra Club Deportivo Thader i den brasilianske 4. Division. Desværre var Radolf så uheldig at falde ned ad trappen fra flyet efter handlen var gennemført, og han er skadet på ubestemt tid.

Vi ønsker Frank Valleau fuld vind i sejlet, når han påbegynder sin nye karriere som træner.

//HKH Krebs

Comments

Sir Jesper Axwell Eschen 11 May 2015, 12:20
Den hedder 5. division, kan klubben godt overleve en sæson på laveste niveau?

11 May 2015, 12:21
Morgensutterne ser ud til at have præsteret spektakulært i den famøse Brasilianske liga. Vi ønsker dig et stort tillykke, selvom vi er konkurrenter er det dog vigtigt at anerkende den gode placering. Derudover er det da dybt fortjent for Frank at fortsætte som træner, der har præsteret godt, og været en stærk profil for Morgensutterne. Vi kan dog ikke komme udenom at vi fryder os ved din placering i 5. div, hvor vi fra FC Brønderens side vil pointere, at der skal mere gang i Morgensutterne, hvis de ønsker at opnå potentialet som er kendetegnet ved FC Brønderen. VI glæder os dog til at se hvad Morgensuttere kan bringe til den portugisiske liga, hvor et spændende opgør er lige rundt om hjørnet, hvor FC Brønderen og Morgensutterne igen mødes til en vanvittig venskabskamp.

- RMV

Stoppet 11 May 2015, 12:27
Svar til Sir Jesper: Man må tage tiden som det kommer, det samme gælder udfordringerne. Jeg er sikker på at vi nok skal komme igennem 5 division, det er blot et bump på vejen. Er det svar nok, ellers er du velkommen til at stille yderligere spørgsmål.

Svar til Rek Machine Victor: Tak for lykønskningen, iligemåde mht de nye udfordringer her i Portugal. Lidt humor skal der jo være plads til, men jo vi savner også vores interne rivalopgør. Jeg er sikker på at efter den her sæson, så er det hele på skinner igen. Hvis du har yderlige spørgsmål, eller mangler svar er du velkommen til at stille et yderligere spørgsmål. Jeg ser frem til kampen.