Trex POWER

Projekt "Støvle-land" er slut, nyt projekt st

Written 19 January 2014, 19:10

Velkommen kære seere og lyttere. Vi hopper direkte ind i mødet der startede kl: 19.00 dansk tid, hvor Græsted United overbringer seneste nyt!
Manager Don G wrote:
Nu har jeg efterhånden været i gang 3 måneder med det her projekt, og det har føles rigtigt godt at komme i gang igen. Klubben har lagt sig som en stabil top 15 klub, med gode resultater i ligaen til følge. Det har vist sig at være rigtig svært at slukke den indre gnist der brænder i mig for at kæmpe med om mesterskabet så det vil forsat været klubbens målsætning at være med til at kæmpe om førstepladsen i enhver liga/cup som klubben deltager i.
Afrunding af projekt "Støvle-land"
Efter 5 succesfulde uger i Italien er klubbens store projekt "Støvle-land" slut. Målet var at indtage serie A og vinde det Italienske mesterskab og det er hermed gjort. Det er i løbet af perioden blevet til:
Serie A
4
: 1

Samt:
Coppa Italia
3
: 1

Det har kort sagt været en rigtig succesfuld periode der har givet pokaler, men også ændret rigtigt meget for truppen og målsætningen. Græsted United har hurtigt vist sig at være ret suveræne i Italien, således har de sidste par ugers dominans være sikre sejre med mellem 15-27 points forspring! Derfor kunne man foranledes til at lulle lidt i søvn og nyde godt af mulighederne for at forsat blive i ligaen. Derfor virker det til at være det rigtige tidspunkt til at drage fordel af holdets styrke og jagte sejr i en ny liga.
________________________________________________________________________________

Offentligtgørelse af projekt "Ingen La Siesta"

Der er ingen tid til pause derfor satser klubben nu benhårdt på at markedsføre klubbens varemærke i Spanien, og hvordan kan man dog bedre det end at gå efter at vinde La Primera. Det er første gang nogensinde at Græsted United er i La Primera med et etableret hold, så det er selvsagt enormt spændende om vi kan tilføje endnu en skalp til samlingen!

Det var lidt spændende læsning til dem af jer derude som følger med smiley

Over an out
Manager Magnus Gregers Petersen

Comments