SBI slagelse

Dagen for 2 år siden på dette tidspunkt.

Written 2 April 2008, 16:33

Når I læser dette er det 2 år siden af klubben blev stiftet og man må sige at klubben opnået en hel masse på de år. Til at starte havde klubben ikke en skid penge eller nogen gode spiller eller noget som helst. Igennem de 2 år i klubben har der ikke stået andet på programmet end at udvikle klubben så godt som muligt.
Klubben har opnået en hel masse på de 2 år. bla. Stort træningsanlæg som kostede mange penge som klubben fik fra6 forskellige spillere hvor klubben kunne gå derfra med et kæmpe overskud. Overskudet de 6 spiller var 2 cifret miobeløb. Derudover fik kulbben også udbygget deres station til næsten 19.000 sidepladser.
Men for at man kan få fat i fx. de 2 ting der lige er blevet nævnt skal man også have nogle ordenlige spillere. Dette har klubben kigget nærmere på her det sidste halve år, men her vil klubben ikke stoppe. Klubben har både haft guld og sølvstjernede spiller og det regner klubben også med i fremtiden af købe.
Som man kan se er klubben ved at blive en stor klub her i Virtual Manager og det håber klubben også at den vil blive om et stykke tid. Med udbyggelsen af stationet har klubben kunne få gode indtægter, og i øjeblikket vil klubben ikke bruge de penge, men spare dem op. Klubben spare i øjeblikket op til det næste træningsanlæg, men det må stadig siges at der et stykke vej endnu til det kan komme på tale.
Økonomien i klubben er stærk og sund og klubben er meget glade for at kunne fortælle at klubben i øjeblikket har et overskude på 15 mio. og klubben vil ikke rører de penge før der er råd til det næste træningsanlæg som koster 25 mio. Klubben regner med at kunne købe anlæget om nogle få måneder ved hjælp af nogle spillersalg og af kampintægterne.
Derudover skal det sige fra manageren at han har nydt at spiller Virtual Manger i den tid han har gjordt, og det vil han forsætte med indtil han synes at klubben har opnået det optimale, og det vil manageren komme ind på i den næste pressemneddelelse.
Så her til sidst vil jeg kun sige at I skal tage hånd om et glas, op og stå, og sige

"Længe leve SBI Slagelse" Hurra Hurra og så det lange Huuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrraaaaaaaaa.

Med venlig hilsen

Anders (SBI´s Manager)

Comments