Næste betatest-fase + Vman-Pro

Bubbles, FC Sunnyvale 21. februar 2020, 14:12

Næste betatest-fase er startet

Vi har i dag lukket den næste gruppe beta-testere ind, som nu har adgang til at oprette et ungdomshold. Det betyder at vi nu er oppe 25% af de tilmeldte.

Dags dato har over 2200 meldt sig som testere, og det er rigtigt godt at så mange gerne vil hjælpe.

Gruppen på de første 10%, som fik adgang i mandags, har allerede fundet en del småfejl, som vi løbende har rettet i løbet af ugen.

Denne fase af beta-testen handler stadig hovedsageligt om at finde deciderede fejl - altså ting som går i stykker.

Samtidig vil vi også gerne høre forslag til forbedringer af UI, og om der er steder hvor noget ekstra information og forklaring kunne være nyttig. Jeg har allerede startet en liste med forslag der er kommet ind indtil nu, og jeg ser frem til at høre flere gode ideer.

Vman Pro

I sidste blog skrev jeg om planerne om at indføre et nyt abonnement, som bliver lidt dyrere, men til gengæld helt fri for reklamer.

I den forbindelse startede jeg en forumtråd, hvor jeg bad jer komme med jeres meninger og forslag.

Stort set alle syntes at det var en god ide at introducere et reklamefrit abonnement. Der var delte meninger omkring hvorvidt ungdomshold burde kræve at man har det nye abonnement. Derudover kom der en masse gode forslag til hvad abonnementet ellers kunne indeholde, hvis det ikke skulle være ungdomshold.

Jeg har derfor besluttet, at ungdomshold ikke vil kræve at man har det nye abonnement - men blot almindelig licens. Tak for al jeres feedback.