Så er der ungdomscups!

Bubbles, FC Sunnyvale 1. maj 2020, 11:57

Her til formiddag har jeg lagt en ny omgang rettelser og forbedringer op.

Vi har brugt en hel del tid på nogle meget genstridige bugs, som var utroligt svære at finde årsagen til.

Det var 2 separate bugs, som begge resulterede i samme symptom: at nogle ligaer fik for mange hold under sæsonopdateringer, og der derfor ikke kunne dannes et kampprogram.
Det viste sig at skyldes nogle meget sjældent forekommende situationer omkring ungdomshold, som skal rykkes ned, fordi de er havnet i samme division som senior-holdet.

Derudover har vi også set tilfælde af at nogle ungdomshold kom til at spille kampe i 2 eller endda 3 forskellige ligaer, selvom de egentlig kun var i 1. Vi mener det skyldes at nogle har drukket lidt for meget Red Bull og derfor rystet på hænderne, da de meldte deres ungdomshold i en liga, og så hamret på knappen lidt for mange gange. Vi har nu lagt en rettelse op, der skulle forhindre det.

Den store nyhed er dog:

Ungdomscups!

Ja, nu har vi implementeret ungdomscups. Det er kun ungdomshold, som kan deltage i disse cups, så du kan ikke tilmelde dit seniorhold, selvom det skulle være fyldt med unge spillere.

Vi har også redesignet cup-siden, så cups nu er grupperet efter land, for at det ikke ser så rodet ud med ungdomscups på.

Så hvis du har et ungdomshold, er det med at skynde sig ind på cup-siden og melde dem til.

Standardisering af aldersgrænser for ungdomsspillere

Som I kan se, har vi kaldt ungdomscups'ene for U23. I den forbindelse vil jeg gerne lægge op til en diskussion om hvorvidt vi skal standardisere aldersgrænserne for ungdomsspillere til 23 år.

Det vil sige:

  • Hæve aldersgrænsen for ungdomshold til 23: så får de unge spillere 1 ekstra år at træne sig op i før de skal spille på seniorholdet
  • Hæve alderen, hvor en træners "Ungdomsspillere"-stat har indflydelse, fra 20 år til 23.
  • (Måske) ændre U21 landsholdene til U23
  • Andre steder hvor det vil give mening at justere?

Jeg har lavet et indlæg på forummet, hvor I kan komme med argumenter for og imod.