Humørsiden opdateret

Bubbles, FC Sunnyvale 27. maj 2020, 17:16

I har jeg 2 nye ungdomsholds-opdateringer til jer!

Humørsiden opdateret

Spillernes humørside har nu fået den version 2, som jeg skrev om i sidste blogindlæg.

Der er tilføjet langt mere information, og der er rykket lidt rundt på nogle af tingene.

1. Tidligere humørændringer er nu med i grafen

Førhen havde siden en tabel, som viste spillerens tidligere humørændringer. Disse data er nu lagt ind i grafen i stedet.

De tidligere ændringer vises i grafen med en solid linje, og de estimerede fremtidige ændringer vises med en stiplet linje.

Vi viser kun humørændringerne for indeværende sæson (søndag aften efter sæsonopdateringen vises dog søndagens ændringer sammen med næste sæsons estimerede ændringer).

2. Mere info i grafen

Når man holder musen over et af punkterne i grafen vises hvilken kamp det drejer sig om, antallet af optjente minutter, ændringen i minutter, humørniveauet og om humørniveauet steg eller faldt.

3. Humørtabstabel

For dem, der ikke kan få tal nok, har vi tilføjet en tabel, der viser hvor mange humørpoint spilleren taber, når han ikke er på banen.

Tabellen gør det tydeligt hvilken indflydelse det vil have hvis man f.eks flytter en ung spiller mellem trupperne, eller hvis man overvejer om det kan betale sig kun at sigte efter at holde spilleren på en lidt lavere humørniveau.

4. Infopanel

Der er tilføjet et infopanel med lidt forklarende tekst omkring hvordan humøret fungerer, og om hvordan de forskellige sektioner på siden skal forstås.

Estimat for næste humørændring på assistentmanageren

assistentmanagersiden er der nu en ny kolonne ved siden af humøret, som viser hvornår spillerens humør vil ændre sig næste gang.

Informationen i denne kolonne er baseret på de samme tal som i grafen.

Hvis kolonnen er tom ud for en spiller, er det fordi vi ikke estimerer nogen ændringer i humøret i indeværende sæson.

Næste større opdatering bliver adskilt træning

Vi er også i fuld gang med at implementere adskilt træning, så seniorhold og ungdomshold kan træne hver for sig, på forskellige tidspunkter og med egne træningsgrupper.

Jeg håber på at vi kan have det klar om 1-2 uger.