Version 2.1.8 i morgen formiddag

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 29. september 2008, 13:32

Virtual Manager version 2.1.8 uploades i morgen formiddag. Blandt de større forbedringer findes man et nyt begynderkursus, der gerne skulle være med til at hjælpe nye brugere i gang med spillet. Det vil også blive muligt for eksisterende brugere, at prøve dette kursus. Hvordan man kommer i gang med kurset vil blive oplyst i en nyhed der offentliggøres efter den nye version er lagt op.

Herudover har vi efter brugernes ønsker lavet således, at der automatisk tilføjes punktummer i felter hvor man kan indtaste et Credits. Fx vil "20000000" blive lavet om til 20.000.000 i takt med, at det indtastes på siden. Dette nedsætter risikoen for, at indtaste et tal med for mange nuller ved en fejl.

En komplet liste af fornyelser kan ses her:
[list]
Begynderkursus: Nye brugere får hjælp til at komme i gang.
Skader: Flere små skader - færre lange skader.
Kampprogram: Ligakampe er nu bedre fordelt udover hele sæsonen.
Liga: Klubber med mindre end 8 spillere på holdet bliver nu smidt ud af deres liga (også selvom de har logget ind for nyligt).
Tidszoner: Folk der bor i et område der bruger en anden tidszone end CET, kan nu vælge deres egen tidszone og få alle tider vist i dette format.
Stadion: Layoutet på Kontor > Stadion er ændret en smule. Det er nu muligt at redigere stadionets navn fra denne side.
Teamwork: Teamwork falder nu kun hvis det er en betydningsfuld spiller der sælges - dvs. hvis spilleren har høje stats i forhold til klubbens gennemsnit.
Auktion: Gebyret for start af auktionerne lempes således, at man nu kun skal betale 10% difference mellem startpris og værdi/2 hvis startpris > værdi/2.
Ligaer: Mulighed for ligaer i flere lande.
Oversættelse: Oversættelsesfejl rettet.
Bugfixes: Smårettelser.
[/list]
Opgraderingen vil ske i tidsrummet kl. 10-10:30 og du kan i denne periode forvente små udfald.

God fornøjelse :)