Ups, tyvstart på VM Awards!

Bubbles, FC Sunnyvale 20. december 2020, 19:38

Hovsa! Oven i julens stress og jag har VM Awards startet sig selv for tidligt.

Nogle af jer undrer jer måske hvorfor der kommer VM Awards alligevel, når nu årets julehygge er julekalenderen....

Først lidt historie: For længe siden var det på Vman en tradition at vi lavede et nyt julespil næsten hvert år.

Dette blev desværre sparet væk for en del år siden. I den forbindelse foreslog vores daværende admin at han i stedet kunne stå for at lave et VM Awards, som bare blev afholdt i et forum, så det ikke krævede udviklertid.

Det var egentlig ikke meningen at det skulle fortsætte, men i de efterfølgende år blev der lidt efter lidt udbygget et decideret system til at håndtere nomineringer og afstemning automatisk, fordi det ikke krævede ret meget tid.

Hvert år var jeg dog ked af at jeg ikke kunne tilbøde jer andet end at fortsætte med at koge suppe på VM Awards, og jeg kunne se at interessen for det dalede, også selvom jeg forsøgte alt hvad jeg kunne for at få flere til at deltage, f.eks ved at udlodde flere og flere præmier til dem, der stemmer.

Da jeg opkøbte Virtualmanager, var et af mine ønsker således at vi kunne vende tilbage til at lave nye julespil. Derfor var jeg rigtigt glad for at vi nåede at lave julekalenderen i år på kun få dage, og jeg håber vi kan lave noget nyt igen næste år.

Men efter VM Awards har kørt så længe er der en del, som er blevet meget glade for det, og gerne ville have at vi kørte VM Awards igen bare for hyggens skyld.

Så i år kører vi alligevel et "Hygge-VM Awards" - uden de ekstravagante præmier.

Det var egentlig meningen at det først skulle køre imellem jul og nytår, men det startede sig selv automatisk i dag, så vi lader det bare køre. I morgen, mandag, vil der blive oprettet et forum til at diskutere nomineringer osv.