Flere FC'er og nyt kampprogram for ungdomshold

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 3. maj 2021, 10:24

Flere centerforsvarere

Indtil nu har chancen for at få henholdsvis en FV, FC og FH, når man trækker en forsvarer som ungdomsspiller, været ligeligt fordelt.

Men, hvis vi kigger på markedet og på statistik over fordelingen af forsvarere ansat i klubberne, så danner der sig et tydeligt billede af at der markant større efterspørgsel for centerforsvarere.

Dette gør det svært at finde gode FC'er til en nogenlunde pris. Det vil vi gerne forsøge at afhjælpe, så vi har nu justeret en smule på fordelingen.

Det er altid risikabelt at pille ved balancen i spillet, så vi har blot lavet en forsigtig justering indtil videre. Fordelingen er således nu 30%/40%/30% for henholdsvis FV, FC og FH.

Over tid bør det rykke ved udbuddet af FC'er, så det matcher efterspørgslen bedre.

Bedre kampprogram i ungdomsligaer

Ungdomsligaerne har som bekendt kun 12 hold. Indtil videre har de blot taget udgangspunkt i seniorligaernes kampprogram, med de 4 sidste deltagere fjernet. Det har dog betydet der var en ret ujævn fordeling af kampene for nogle hold henover ugen. Det kunne f.eks hænde at et hold skulle spille 2 kampe den ene dag og 5 den anden.

Derfor har vi for nyligt lagt et nyt kampprogram for ungdomsligaerne, som fordeler kampene mere jævnt. For alle hold gælder det således at de har 6 dage med 3 kampe og 1 dag med 4. Dagen med 4 kampe ligger aldrig om søndagen.

Det skal selvfølgelig nævnes at vi lægger kampprogrammerne i forhold til dansk tid. Så hvis man spiller i en anden tidszone kan vi selvfølgelig ikke garantere at man får det samme antal kampe hver dag. Kampene vil dog stadigvæk være mere jævnt fordelt end før.