Hyppigere kontraktsikring + dobbelt tilskuer-weekend

Bubbles, FC Sunnyvale 2. juni 2021, 18:33

Hyppigere kørsel af kontraktsikring

Som du måske er klar over, så har vi en funktion, der automatisk fornyer spiller- og medarbejder-kontrakter, hvis der er mindre end 30 timer tilbage, på det tidspunkt, de tjekkes.

Funktionen er en god sikring mod at miste spillere, hvis du glemmer at forny, eller er på ferie.

Indtil nu har funktionen dog kun tjekket kontrakter 1 gang i døgnet - kl. 23:50 - og det har ikke været tydeligt. Det har sommetider ført til klager fra brugere, som har slået kontraktsikring til og alligevel mistet spillere, fordi de forlod klubben inden den næste kørsel af kontraktsikringen.

Derfor vil kontrakter fremover blive tjekket 6 gange i døgnet, og kontraktsiden fortæller hvilke tidspunkter, det sker på.

Dobbelt tilskuer-weekend, 4. - 6. juni

Det er længe siden vi har haft en dobbelt tilskuer-weekend, så det synes jeg at vi skulle tage en ny omgang med.

Ved alle kampe i denne weekend, fra fredag d. 4. til og med søndag d. 6. juni vil dobbelt så mange tilskuere gerne se dine kampe.

Dit stadion skal selvfølgelig have plads til dem, så hvis du har gået med tanker om at udvide, vil nu være et godt tidspunkt.

Du kan også forsøge at øge billetprisen for weekendens kampe i stedet. Det kan du gøre på kampenes optaktssider. Husk at optakten viser et estimat over kampens entreindtægter, når du ændrer prisen, og dette tager også højde for den øgede interesse for kampen under dobbelt tilskuer-weekend.