Klar til Pro med egne spilledragter

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 27. oktober 2021, 11:50

Vores nye reklamefri abonnement, Vman-Pro, er lige på trapperne.

Vman-Pro er et tilbud til dem, der gerne vil betale lidt ekstra for at blive fri for reklamer, og samtidig få nogle små ekstra-funktioner.

Jeg har allerede fortalt om nogle af disse funktioner, men i dag vil jeg løfte sløret for en, jeg endnu ikke har talt om før:

Hvis du får Pro, vil du kunne uploade dine egne spilledragt-designs.

Hvis du allerede nu ved at du vil være interesseret i at opgradere til Pro, kommer her en guide til hvordan du kan komme i gang med at lave dine egne dragter.

Dine mønstre skal have 100% transparent baggrund, og have disse dimensioner:

  • 114x85 pixels for trøjer
  • 114x65 pixels for shorts

Farven er ligegyldig, for når vi viser grafikken i spillet, bruger vi kun alpha-kanalen(transparens) og farver dem dynamisk med de farver, du har valgt i trøjevælgeren.

Din grafik skal kun indeholde selve mønstret. Når vi viser det i spillet, indsætter vi automatisk outline og en stof-tekstur.

Du kan hente outlines og stof-tekstur her til brug som guide mens du designer.

Jeg har lavet et eksempel på mønstre til min egen klub:

Trøjer:

Shorts:

Når man har valgt filerne til upload på trøjevælgeren, viser vi hvordan det endelige resultat kommer til at se ud, så man kan tjekke det før man uploader:

Hvis du gerne vil se flere eksempler på mønstre, kan du hente en fil med alle vores eksisterende mønstre her.

For at gøre det mere interessant at lave fede spillerdragter, har vi været rundt omkring på sitet for at finde flere steder at vise dem, såsom på klubprofilen og kampoptakt.