Velkommen til vores nye Community Manager

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 4. november 2021, 11:35

Jeg har tidligere i bloggen nævnt at jeg var i gang med at undersøge muligheden for at få nogen til at hjælpe mig med strukturere min kommunikation med både managers og crew.

Ind imellem er der perioder, hvor jeg bare er begravet i kode og skodopgaver i meget lang tid, og der har jeg svært ved at finde overskud eller mening i at skrive blogindlæg og søge dialog.

Derfor har jeg nu ansat Liam, aka FC Apollyon, som Community Manager.

Liam startede i Vman for 16 år siden og er for nyligt vendt tilbage efter en pause. Han har tidligere været i crewet, og har mange års erfaring som Community Manager for andre onlinespil.

Her i den nærmeste tid vil vi arbejde med at definere præcis hvad en Community Manager på Vman skal have af opgaver.

Først og fremmest skal han være den, der har fingeren på pulsen, og sørger for at ting der kræver min opmærksomhed også får det - men han skal også fungere som filter, så jeg ikke bliver oversvømmet og kan koncentrere mig om udvikling.

Han bliver også den, der kommer til at lede de diskussioner, vi vil lægge op til, når der er brug for feedback omkring en potentiel større ændring i spillet.

Endelig skal han tage al den feedback, der kommer ind via mange forskellige kanaler, og kondensere det til tiltag som vi kan tage handling på - med særligt fokus på tiltag som giver største forbedring af gameplay med så lidt udvikling som muligt.

Rollen som Community Manager kommer også til at omfatte de opgaver som administratoren har i dag. I den nærmeste fremtid vil vi forsøge at reducere de administrative opgaver med tiltag som automatisering, bedre crew-værktøjer oa., da jeg ønsker at Community Manageren skal bruge så megen af sin tid som muligt på tiltag der løfter spillet.

Vores nuværende administrator, Jeppe, vil den 31/12 efter næsten 6 år på posten, træde af som administrator, og fortsætte i crewet som supporter. Han er under uddannelse og skal skrive hovedopgave næste år, og det vil han gerne dedikere sig fuldt ud til. Lige nu arbejder Jeppe og Liam sammen om de administrative opgaver, for at Liam kan komme godt i gang. De skal også kigge på måder hvor crew-arbejdet kan strømlines.

Jeg har store forventninger til at vi med ansættelsen af en Community Manager vil kunne skabe meget mere liv i spillet, og få sat ind på de områder som er vigtigst for jer.