Fri for reklamer! Vman-Pro er ude nu!

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 24. november 2021, 11:46

I dag har vi udgivet det længe ventede Vman-Pro - vores reklamefri abonnement.

Jeg har allerede skrevet rigtigt meget i bloggen om Vman-Pro, og hvorfor det længe har været et ønske at kunne tilbyde et reklamefrit abonnement, så her vil jeg blot fortælle om alle funktionerne.

  • Ingen reklamer!
  • Farvelæg dit stadion
  • Omdøb dit ungdomshold
  • Upload dit eget trøjedesign
  • Kontraktsikring uden brug af klip

Ingen reklamer!

Dette er selvfølgelig hovedårsagen til at vi har lavet et nyt abonnement, og det er grunden til at abonnementet er dyrere end almindelig licens.

Når vi slår reklamerne fra, mister vi den indtægt, og den skal dækkes af den højere pris.

Men, spillet bliver federe for dig, og for os betyder det at vi bliver mindre afhængige af reklamer. Hvis der er tilpas mange, der opgraderer til Pro, så er der mindre risiko for at annoncemarkedets luner river tæppet væk under os.

Farvelæg dit stadion

Med Vman-Pro kan du ændre farverne på dit stadion!

Der er ikke 100% frit farvevalg, da funktionen rent teknisk justerer farverne på den originale grafik, så f.eks vil tribunesektioner, der er mørkere i originalgrafikken også være mørkere efter din farvejustering.

For at du bedre kan blære dig med dit stadion-design, har vi også sørget for at stadions bliver vist på kampoptakten og kampresume.

Omdøb dit ungdomshold

Nu behøver dit ungdomshold ikke længere at hedde præcis det samme som din klub. Med Vman-Pro kan du give ungdomsholdet sit eget navn.

Ungdomsholdets navn skal dog være noget, der kan relateres til din klub. For mit vedkommende kunne det evt. være "Sunnyvale Juniors", "Sunny Boys" eller noget i den retning.

Upload dit eget trøjedesign

I mit seneste blogindlæg, løftede jeg sløret for en ny funktion i Pro, som give dig mulighed for at designe dine egne trøjer. Det kan du læse mere om her.

Kontraktsikring uden brug af klip

Normalt koster det klip at bruge kontraktsikring, men hvis du har Pro, så kan du sikre dig mod at miste spillere til utilsigtet kontraktudløb uden at du skal bruge klip.

Du skal bare gå over på kontraktsiden og slå funktionen til.

Introtilbud

Vman-Pro koster 49,- pr. 30 dage, hvis man vælger månedsabonnementet.

Men, hvis du køber et helt år kan du lige nu få Pro til 39,- pr. måned.

Opgradering af abonnement

Hvis du i forvejen har abonnement på licens, kan du nemt opgradere ved at hoppe ind i butikken.

Når du opgraderer, trækker vi første rate med det samme fra dit nuværende abonnement, og konverterer din overskydende licens til Pro-dage. 1 licens-dag konverteres til ca. 0,59 Pro-dage.