Nye sponsor-bonusser og ændring til divisions-krav

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 28. august 2022, 21:39

I dag har vi lagt en ny omgang sponsor-tweaks op.

Divisionskravet fjernet

Sponsortilbud indeholder ikke længere divisionskrav, da det har givet anledning til forvirring.

For det første var det forvirrende at divisionskravet havde særstatus i den forstand at man godt kunne acceptere et tilbud hvor man endnu ikke opfyldt kravet, når dette ikke var tilfældet for de andre typer af krav.

Der var også forvirring om betaling af bod: hvornår og hvordan.

Endelig har nogle også ment at bonussen "Opnå X. plads i ligaen" skulle knyttes til divisions-kravet og således skulle være automatisk opfyldt altid hvis man spillede i en højere division end den, sponsoren krævede.

Men, hvis vi skulle knytte "Opnå X. plads i ligaen" til divisionskravet, skulle vi også gøre det ved f.eks "Vind X kampe i træk", da den også er sværere at opnå i en højere liga.

Og, det ville ikke være særligt fedt hvis nogle bonusser bare blev automatisk udbetalt, hvis man blot spillede i en højere liga.

Derfor er divisionskravet fjernet, og i stedet får man tilbud fra sponsorer med et budget, der passer til ens niveau. Desuden behandles alle typer af krav ens: kravet skal være opfyldt i det øjeblik aftalen indgås, og der findes ikke længere nogen bod.

Derudover har vi lavet følgende nye ting:

  • Ungdomshold-kravet i sponsortilbud stiller nu krav om et bestemt antal ungdoms-supportere, og øger tilbuddets grundbeløb proportionelt med dette antal
  • Ny bonustype: Spil X antal internationale venskabskampe
  • Ny bonustype: Nå til runde X i den nationale cup
  • Sponsortilbud kan nu indeholde op til 3 bonusser i stedet for kun 2, og chancen for at få et tilbud med 0 bonusser er reduceret
  • Ventetiden efter man har hentet nye sponsor-tilbud er reduceret til 24 timer