Opdatering fra udviklingsafdelingen

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 21. marts 2023, 14:25

Davs!

Det er ved at være nogen tid siden, jeg sidst opdaterede jer på, hvad vi har gang i, og det beklager jeg. Vi har ikke gjort så meget fremskridt, som jeg havde håbet på her de sidste par måneder, men vi har nu arbejdet hårdt alligevel.

Noget af det vigtigste, vi har haft gang i, har været at fortsætte arbejdet med at undersøge og opkvalificere os i mange af de nye teknologier, som jeg allerede har fortalt jer om, og som vi får brug for, i arbejdet med mobilversionen. Det har ført os ned ad nogle uventede veje, og vi har endt med at bruge mere tid end forventet på at undersøge endnu flere nyttige måder at anvende disse teknologier, der vil hjælpe os i fremtiden.

Desværre har både min kollega og jeg også begge været sløje et par gange, hvilket har bremset os en smule. Når vi kun er 2 udviklere skal der ikke meget til for at tidsplanen skrider.

Jeg har en tendens til at blive opslugt og glemme at holde jer opdateret, når jeg er fokuseret på den her slags ting, især når det ikke resulterer i noget konkret, som jeg kan vise jer. Men, jeg skal gøre mit bedste for at holde jer bedre opdateret fremover.

Tak for tålmodigheden. Jeg vender snart tilbage når jeg har mere at dele med jer.