Ny medarbejder-søgning på mandag 4/9!

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 29. august 2023, 19:47

I sidste uge kom jeg tilbage efter lang tids sygdom og vores freelance-udvikler kom tilbage efter en lang sommerpause.

Siden da har vi været i gang med at samle op på gamle bug-rapporter, og jeg har arbejdet på at få den nye medarbejder-søgning færdig.

Vi har tidligere skrevet om den ny medarbejder-søgning, som har til formål at afhjælpe besværet ved at finde gode medarbejdere.

Med den nye medarbejder-søgning, skal du ikke længere klikke gennem tusindvis af sider med medarbejdere, og du skal heller ikke over på forum for at læse en af de tråde hvor folk deler links til gode medarbejdere.

I stedet skal du fremover lave et jobopslag, og efter nogle timer kommer der så ansøgninger ind fra et antal medarbejdere. Medarbejderne kommer fra en udvalgt pulje af dem med de bedste egenskaber.

Som du kan se har jeg eksperimenteret med at bruge AI til at lave profilbilleder til medarbejderne, og baggrunde til de forskellige annoncetyper.

De nye medarbejder-billeder passer selvfølgelig ikke sammen med spillernes profilbilleder, men hvis denne grafik-stil bliver godt modtaget vil jeg også opdatere spillernes billeder inden længe.

Jeg synes jeg er sluppet nogenlunde fra det. Det kan dog nemt komme til at sluge mange timer, når man sidder og eksperimenterer og prøver at finde en konsekvent grafikstil. Det kan også være en udfordring at få AI-genereringen til at levere præcis det motiv man ønsker. Jeg endte med at bruge Stable Diffusion-modellen Dreamshaper 7, og ControlNet/Canny til at tvinge den til at danne hele ark med 20 profilbilleder på hver, samt ControlNet/Reference til at låse en stilart fast efter jeg fandt en jeg brød mig om.

Jeg håber vi vil kunne bruge denne teknik fremover, når vi lige mangler et stykke grafik til at pynte på en side.

Medarbejdersøgningen bliver rullet ud på mandag, d. 4. september.