Ny medarbejder-søgning er nu live!

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 4. september 2023, 16:25

Den nye medarbejder-søgning, som vi har skrevet om flere gange tidligere er lagt op i dag.

Hvordan systemet fungerer kræver ikke de store forklaringer, da det burde være lige til at gå til. Hvis du gerne vil vide mere om bevæggrundene og de iterationer, vi har været igennem med systemet, så kig tilbage i bloggen for detaljerne.

Masser af profilbilleder

Som jeg skrev om i sidste blog-indlæg har vi for første gang brugt AI-genereret grafik i spillet. Jeg syntes at den nye medarbejder-søgning var en god kandidat til at forsøge os med det.

Jeg har lavet i alt 630 forskellige profilbilleder til medarbejderne, fordelt over 3 aldersgrupper.

Med den meget højere opløsning og kvalitet de nye profilbilleder har, stod det hurtigt klart at det ville komme til at se underligt ud hvis billedet ikke passede med alderen, så derfor var der ingen vej udenom at lave forskellige aldersgrupper.

Det er lavet sådan at medarbejderen gerne skulle være nogenlunde genkendelig, når hans billede skifter til en ældre aldersgruppe, når han fylder år.

Her er et eksempel på udviklingen af en medarbejders udseende gennem årene:

Han starter med det første billede, og skifter derefter når han fylder 50, og så igen når han fylder 60.

Det er ikke alle billederne, hvor genkendeligheden er lige god, men det burde ikke være helt galt.

Jeg synes jeg er sluppet godt fra det, og vil helt sikkert tage AI-generering i brug igen i fremtiden, når vi har brug for grafik og det giver mening. I første omgang bliver det til udskiftning af vores oldgamle spiller-profilbilleder.

Bug-jagt de næste par dage

Nu hvor vi har releaset den nye funktion, vil vi helt sikkert opdage nogle fejl og mangler ved det.

Dem sidder vi klar til at fikse over de næste par dage. Derudover er der også et par sider, hvor vi vil kigge på at friske designet op - f.eks skal ens egen medarbejderliste bruge de nye billeder, og evt. også vise medarbejderens egenskaber.

Jeg håber I bliver glade for at bruge den nye funktion.

Giv jeres feedback her: Feedback: Ny medarbejder-søgning
.