Stor opdatering i december!

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 19. november 2008, 11:36

Vi har en tidlig julegave til jer alle! Version 2.1.9 af Virtual Manager vil blive udgivet medio december. Opdateringen indeholder en god blanding af rettelser, optimeringer og nye ting. Her er en liste over ændringer:
[list]
Password: Passwordstyrke-tester på tilmeldings- og login-skift-siderne.
Hastighed: Databaseoptimeringer.
Menu: Tabmenuen vises nu korrekt på Mac-computere.
Avis: Et helt nyt avis/artikel-system hvor alle brugere kan skrive artikler til sidens avis.
Pressemeddelelser: Pressemeddelelsessystemet er lavet forfra - man kan nu kommentere/slette/redigere.
Grupper: Top vifarank-liste på gruppe-forsiden.
Shoutbox: Man kan nu se en uddybende liste over seneste shoutbox-beskeder.
Oversættelse: Nyt oversættersystem. Udvalgte oversættere kan nu hjælpe med at oversætte via demokratisk afstemning.
Venskabskampe: Man kan nu arrangere venskabskampe om søndagen efter sæsonopdatering for den kommende sæson.
Fyringer: Man kan nu fyre 5 spillere pr. dag i stedet for 2.
Indskiftning: Har du en assistent-manager vil han sørge for at skifte ind spiller ind automatisk, hvis en spiller i startopstillingen sælges.
Crew: Forbedrede værktøjer til crew.
Opstilling: Sættes en klub en markspiller i målet forringes spillerens klubs chance for at vinde betydeligt.
Grupper: Grupper er nationaliseret.
Bugfixes: Som altid, en del smårettelser.
[/list]
Vi har herunder uddybet nogle af ovenstående punkter.

[b]Artikler[/b]
Som et tiltag til spillets sociale side bliver det nu muligt for alle managers at skrive og udgive sine egne artikler. Artiklerne kan indeholde alt mellem himmel og jord, så længe at de følger vores generelle reglement. Læserne af artiklerne kan give disse karakter alt efter hvor interessant/velskrevet man mener artiklen er. Herudover kan man også kommentere artikler, hvis altså forfatteren ønsker, at dette skal være muligt.

De artikler vores redaktører synes bedst om tilføjes til artiklernes forside. På denne måde kan vi sikre, at de bedste artikler får stor opmærksomhed og bliver læst af mange brugere. Der vil desuden være lister over seneste artikler og bedst vurderede artikler.

Mulighederne med artikel-systemet er uendelige. Du kan foretage interviews af kendte managers, beskrive ugens sæson i Superligaen, komme med dit syn på den generelle "verdensøkonomi" i Virtual Manager osv.! Det er naturligvis også tilladt at skrive om ting, der ikke relaterer til Virtual Manager.

[b]Pressemeddelelser[/b]
Idéen med at have pressemeddelelser i et online managerspil er rigtig god. Desværre er vores nuværende implementation af konceptet ikke særlig god - og vi har derfor besluttet, at den langt om længe havde brug for en opdatering. Version 2.1.9. vil derfor indeholde et nyt pressemeddelelsessystem skrevet helt fra bunden. Foruden de eksisterende funktioner, vil man kunne redigere, slette og kommentere pressemeddelelser. Herudover vil meddelelserne være filtreret på sprog på status > Pressemeddelelser-siden.

[b]Crew-værktøjer[/b]
Crewets redskaber får en ordenlig optimering i denne version. Specielt Cheathunters har noget at se frem til. Et nyt forbedret sagsstyringsystem kommer til at forbedre effektiviteten mange gange.

[b]Oversætter-system[/b]
Version 2.1.9 vil indeholde et helt nyt oversættersystem, der vil gøre det muligt for en gruppe af oversættere at samarbejde om at oversætte til et bestemt sprog. Er man utilfreds med en oversættelse kan man komme med sit eget bud på en bedre oversættelse på en bestemt sætning. De andre oversættere for dette sprog, kan så efterfølgende stemme dette forslag op eller ned. Så hvis du mestrer et sprog du ønsker, at Virtual Manager skal oversættes til, og i øvrigt selv har lyst til at hjælpe til, må du gerne allerede nu smide en besked i [url=/support]supporten[/url] (det kræver, at du foruden det ønskede sprog også kan læse og forstå engelsk).

Har du øvrige spørgsmål er du meget velkommen til at kommentere på denne tråd!