Virtual Manager 2009!

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 7. januar 2009, 09:47

Først og fremmest vil vi gerne sige et forsinket godt nytår - og tak for 2008. Virtual Manager har haft et fantastisk 2008. For andet år i træk er det lykkes os at fordoble antallet af aktive brugere. Det er vi naturligvis utroligt stolte af. Som de fleste af jer ved, blev 2008 også året hvor vi tog de første skridt ind på den internationale scene. Efter vi åbnede op for udenlandske brugere tilbage i september, er det strømmet ind med brugere fra hele verden. Vi har altid sagt, at vores mål er at være verdens største og bedste managerspil, og det mål styrer vi fortsat efter.

2009 vil blive et spændende år hvor der kommer til at ske en masse ting i Virtual Manager. Af 2008 har vi lært, at det ofte kan være en god idé at fokusere på optimering af eksisterende populære funktioner i stedet for konstant at ville lave nye ting. Derfor vil starten af det nye år generelt blive brugt på at optimere spillet. Dette indebærer fx at lave en ny og bedre talentspejder, et nyt forbedret postsystem (det eksisterende er lavet for 100 år siden og har virkelig brug for en opfrisker), et nyt spillerlønningssystem (for at forhindre inflation) og meget mere. Generelt vil vi spørge os selv: "Hvilke funktioner betyder meget i spillet - og kan vi forbedre disse?" Sagt på en anden måde mener vi, at det er bedre at optimere en funktion som 95% af vores brugere bruger, i stedet for at udvikle en ny funktion som 10% af brugerne kommer til at bruge. På den måde kan vi gøre flest mulige brugere tilfredse :-)

Alt dette betyder dog ikke, at du ikke kommer til at se nyskabelser i 2009. Vi vil naturligvis også fortsætte traditionen med at tilføje nye spændende ting til spillet, som du og dine venner kan få lov til at udforske! Vi har flere spændende idéer i støbeskeen, som du nok skal komme til at høre.

Eftersom vi for alvor har fået konfirmeret at fodboldglade mennesker udenfor lille Danmark også er vilde med Virtual Manager vil vi 2009 også fortsætte med at tilføje nye sprog til spillet og få det spredt ud i alle verdens afkroge.

Alt i alt glæder vi os enormt meget til et spændende 2009 i Virtual Manager! Gør du?