Horisont, januar

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 22. januar 2009, 14:05

Så er det igen tid til "en horisont" - dvs. en nyhed om hvad vi går og tumler med i Virtual Managers udviklingsafdeling. Normalvis er de ting vi omtaler i "horisont" kun ting vi overvejer. I dette afsnit af horisont kan vi garantere, at alt vi nævner vil blive ført ud i livet en nær fremtid!

Som vi [url=/forum/topics/481185]tidligere har meldt ud[/url] vil de første måneder i år blive brugt på at optimere allerede eksisterende features. Vi tror på, at vi kan forbedre på flest managers generelle oplevelse af Virtual Manager mest muligt, ved at optimere på værktøjer som en stor procentdel af alle managers bruger. Vi vil i denne nyhed komme nærmere ind på præcist hvilke områder vi tager fat i.

[b]Opdateringsproces[/b]
Op til og med version 2.1.9 har vi generelt set fået et stort antal funktioner fordelt på et lille antal opgraderinger. Dette har desværre været nødvendigt grundet den software-mæssige arkitektur Virtual Manager har. Dette har vi over de sidste måneder brugt tid på at omstrukturere. Det arbejde har båret frugt, og det vil derfor i fremtiden være muligt for os at lave mange små opgraderinger, i stedet for få store. Meningen med denne strategi er, at vi tror på, at vi kan lave en mere glidende og sund overgang mellem de forskellige opgraderinger, ved at ændre så lidt som muligt. Fx har vi i løbet af januar tilføjet en del små features rundt omkring på sites og også rettet en del bugs.

[b]Pensionssystem[/b]
Som påpeget af bl.a. [club=70667]Huleboerne[/club] kunne det nuværende pensionssystem køre bedre end det gør i dag. Dette skal rettes så hurtigt som muligt. En beskrivelse af løsningen vil blive lagt op som nyhed i næste uge. Vi vil naturligvis fokusere på at gøre overgangen så blød som muligt. Vi regner med at have løsningen klar inden 14 dage.

[b]Talentspejder[/b]
Talentspejderen er en af de ting, der har "hængt" i alt for lang tid. Den skal omkodes og bygges op fra bunden i et nyt og bedre koncept. Vi er i [url=/forum/topics/490832]fuld gang[/url] med design og brainstorming. Vi håber på, at kunne påbegynde implementeringen om senest 14 dage.

[b]Post-system[/b]
En anden ting der for alvor kræver en "opfriskning" er vores post-system. Post-systemet bliver i dag brugt flittigt af en stor del af alle managers i spillet, og det er derfor vigtigt, at det er tip-top! Og det er det bare ikke p.t. Det vil vi lave om på!

[b]Taktik-siden[/b]
Man kan sige det samme om taktik-siden som om post-systemet: den bliver brugt af mange - men er bare ikke god nok. Vi vil derfor i løbet af februar udgive en ny og forbedret version af taktik-siden, hvor vi vil fokusere på, at det skal være lettere for manageren at finde de rigtige spillere til de rigtige pladser!

[b]Spillerlønninger[/b]
Som et led i optimering af det økonomiske flow vil spillernes løn-krav blive revurderet. Dette er indtil videre programsat til at blive sidst i februar/først i marts.

[b]Bedre support/service/antisnyd[/b]
Vi har de seneste to måneder haft stor fokus på at optimere vores crews værktøjer. Dette vil vi fortsætte med i de kommende måneder. Målet er at optimere support/service/antisnyd i spillet generelt.

[b]Fokus[/b]
I design og implementation af ovenstående features har vi tænkt os at fokusere på følgende:
[list]
Tage brugerne med på råd. Vi viser vores arbejde frem og lader jer kommentere på det og komme med ris/ros/forslag (se evt. [url=/forum/topics/490832]vores oplæg til brainstorming på den kommende talent-spejder-funktion[/url])
Udgive funktioner i "små bidder" i stedet for at samle alt i en stor opgradering.
[/list]

[b]Bugs[/b]
Vi har fortsat stor fokus på rettelse af bugs/fejl i spillet. Så er du stødt på en bug må du meget gerne rapportere denne i [url=/forum/dk/bugs]bug-forummet[/url].

Slut herfra - kommenter gerne på nyheden :-)