Auktioner, bud og overpriser

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 6. marts 2009, 10:32

Vi har her på Virtual Manager rigtig meget fokus på at alle skal kunne spille Virtual Manager i et snydefrit miljø. Derfor har vi bl.a brugt mange ressourcer på at lave værktøjer til vores Cheat Hunters, så de kan udføre deres arbejde meget mere effektivt, og i dag er svartiden på snydeanmeldelser fra brugerne helt nede på 1-3 dage.

Vi ser dog desværre stadig eksempler på klubber som kommer i klemme fordi de har accepteret et alt for højt bud på en spiller, eller som simpelthen bare har haft en spiller på transferlisten, som en ondsindet klub har lagt et alt for højt bud på. Mange klubber glemmer alt om [url=/about/rules]reglen om overpris[/url], og bliver derfor ofte dømt for snyd og straffes med lukning og/eller bøde.

Det sidste vi ønsker er at lukke klubber som egentlig ikke er ude på at snyde, men blot er blevet fristet af et meget højt bud på deres spiller. Derfor har vi indført nogle forbedringer i auktionssystemet, som gør det mindre sandsynligt at man kommer til at sælge ens spillere til overpris.

Det nye tiltag går ud på følgende:
[list]
Hvis en spiller står på transferlisten, kan den første der byder på ham, nu kun højst byde transferlisteprisen (før kunne man byde langt over transferlisteprisen, hvilket jo ikke giver mening, udover hvis man forsøger at snyde). Man kan selvfølgelig sætte sit [b]autobud[/b] lige så højt som man ønsker.
Når man byder første gang på en spiller som allerede er på auktion, kan ens bud højst være den nuværende auktionspris + 1 credit. Man kan selvfølgelig sætte sit [b]autobud[/b] lige så højt som man ønsker.
[/list]
Vi er godt klar over at disse ændringer ikke udrydder muligheden for at handle til overpriser, men det er helt klart en forbedring, især i forhold til de klubber som kommer i klemme fordi de har en spiller på transferlisten og derfor ikke har kontrol over hvad han bliver solgt til og hvornår auktionen startes.

Resultatet vil være at færre klubber bliver lukket for snyd, når de egentlig ikke er ude på at snyde. For ærlige klubber der er ude for at købe spillere, giver det heller ingen gener, da de selvfølgelig ikke er interesseret i at betale mere end højst nødvendigt for spillerne.