Version 2.2 uploaded

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 25. marts 2009, 09:31

Brugeren med det skarpe øje har bemærket, at vi her til morgen har opgraderet Virtual Manager til version 2.2. Det betyder, at spillets "platform" nu er opdateret og klar til at køre en hybrid af PHP/Ruby on Rails [url=/forum/topics/515603]som vi tidligere har skrevet om i forum[/url]. Kort sagt betyder dette, at vi i fremtiden ville kunne udviklere endnu hurtigere, fikse bugs hurtigere og generelt gøre sitet mere stabilt.

I version 2.2 er cups-siderne og personale-siderne konverteret til Rails. De skulle gerne ligne sig selv, men det kan være der har sneget sig nogle små bugs med i konverteringen - finder du nogen hører vi meget gerne fra dig.

Indtil videre ser Ruby on Rails (den nye platform) ud til at køre helt fantastisk, og vi glæder os derfor til at få konverteret flere sider.

Udover den nye platform er der også blevet plads til et par små forbedringer:
[list]
Der er tilføjet en ny kolonne med spiller-værdi i budoversigten
Ændrer man sit bud på "byd-siden" opdateres autobud automatisk
Din klubs balance vises på spillerbud-siden (så du kan se hvor meget du har at købe for)
Login kræves for at man kan svare på klagesager (før kunne man sende det link man havde modtaget via email rundt, og folk kunne derved læse og skrive i klagesagen)
[/list]
Og så har vi selvfølgelig også fået rettet en masse bugs.

Husk at rapportere til os ved at kommentere på denne nyhed, hvis du oplever fejl! Vi hører specielt gerne om fejl på cups- og personale-siderne. Tak!