Den nye talentspejder er på vej!

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 8. april 2009, 15:10

Som [url=/forum/topics/490832]nævnt tidligere[/url] har den nuværende talentspejderfunktion en lang række problemer. Derfor er vi glade for at vi snart kan præsentere en helt ny talentspejder, som er en kæmpe forbedring for hele spillet.

Vi har arbejdet hårdt for at komme frem til et design der forbedrer talentspejderfunktionen på følgende 4 punkter:

[b]Realisme[/b]
Det er helt hen i vejret at en klub i f.eks Danmark kan undersøge alle nye spillere i hele USA og vide om de bliver store stjerner når de bliver ældre, få minutter efter de er blevet oprettet. Det er også helt forkert at talentspejderen bedømmer spillerne på et skjult potentiale-tal, som man ikke altid kan regne med.

Den nye talentspejder kan ikke gennemsøge et helt land på 30 minutter. I stedet sender du din spejder afsted for at overvåge et antal puljer i et antal dage du selv vælger. Så besøger han klubberne når de træner og holder udkig efter talenterne, og bedømmer dem ud fra hvor godt de træner, præcis som man selv ville gøre når man vurderer en spiller.

[b]Udfordring[/b]
Den gamle talentspejder gør det alt for nemt og hurtigt at finde de supergode talenter. De bedste spillere bliver opdaget og opkøbt af topklubberne med det samme - ofte få timer efter spilleren er oprettet, og inden spilleren overhovedet har nået at træne eller spille kampe. Det er vi simpelthen nødt til at få lavet om på, for at Virtual Manager skal holde sig sjovt og udfordrende på lang sigt.

Den nye talentspejder holder øje med spillerne over længere tid, og kigger på deres faktiske resultater, så derfor går der længere tid før talenterne bliver opdaget. Det betyder at de får lov at at spille længere tid i de mindre klubber før de har bevist deres værd, og topklubberne føler sig sikre nok til at satse på dem. Det giver også de unge spillere et meget mere naturligt karriere-forløb.

[b]Ydelse[/b]
Den gamle talentspejder er helt grundlæggende alt alt for ressourcekrævende. Vi har i lang tid været nødt til at slukke for talentspejderen hver søndag aften for at sitet ikke skal gå ned. Det er ikke forsvarligt at en enkelt funktion trækker resten af sitet ned.

Den nye talentspejder virker fundamentalt anderledes og er helt fri for dette problem! :)

[b]Fejlagtige banninger[/b]
Den gamle talentspejder kigger på skjulte, hemmelige tal som kun han kan se, og som ikke altid er til at regne med. Derfor er det svært for Cheat Hunters at bedømme om en overpris-handel er foregået på baggrund af en alt for positiv talentspejderrapport.

Når den nye talentspejder kigger på præcis samme information som er tilgængelige for alle, så har Cheat Hunters samme grundlag for at bedømme handlerne som talentspejderen har. Derfor elimineres de tvivlstilfælde som den gamle talentspejder har været skyld i, og risikoen for at blive dømt for et sats-køb, hvor man har handlet i god tro, bliver mindre.

Talentspejder-ændringen er et led i en større optimering af spillet, hvor vi bl.a. også ser på muligheden for at give spillere en lidt mere uforudsigelig karriereforløb, sådan at man ikke længere kan forudsige spillerens fremtid bare ved at kigge på hans første 10 træninger. Denne ændring ligger et godt stykke ude i fremtiden, og vi vil naturligvis informere jer om det så snart vi har mere! :)

Vi kan p.t. ikke garantere nogle udgivelsesdato på den nye talentspejder - vi vil være helt sikre på, at den er færdig og fejlfri inden vi udgiver den. Vi håber dog på at kunne have den (og et par andre nye features, version 2.2.1) helt klar til jer i løbet af 14 dage.

I næste uge vil vi vise Jer nogle screenshots, så I kan se hvordan det bliver at arbejde med den nye talentspejder fremover :)