Forbedret version lige om hjørnet!

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 18. maj 2009, 15:50

I forbindelse med udgivelsen af version 2.2.1, som blandt andet indeholdt en ny talentspejder og ny måde at vise nye kampe på, har vi modtaget en masse konstruktiv kritik fra jer brugere. Det er vi glade for. Vi har lyttet på kritikken og reagerer på denne ved at udgive en ny forbedret version af Virtual Manager allerede på onsdag.

Denne forbedredede version vil indeholde en del fejlrettelser og "korrektioner" af ændringerne i version 2.2.1. Disse ændringer er listet herunder.

[b]Nye kampe siden sidste login[/b]
Boksen der viser nye kampe siden sidste login bliver flyttet til en selvstændig side, som det var tilfældet før version 2.2.1. Vi beholder det nye forbedrede layout og holder i øvrigt fokus på, at det skal være nemt og logisk at komme videre til Status-siden. På denne måde tager vi fordelene fra både version 2.2 og version 2.2.1.

[b]Talentspejder[/b]
Rapporterne fra det nye talentspejder-system har p.t. for lav værdi. Af den grund øger vi antal puljer som talentspejderen kan gennemse til ca. det fem-dobbelte. Præcis hvor mange puljer en talentspejder kan overvåge af gangen afgøres af hans disciplin. At talentspejderen nu kan overvåge langt flere spillere gør hans arbejde mange gange mere værdifuldt end det er tilfældet nu. Denne forøgelse af antal overvågede puljer betyder også, at vi er nødt til at ændre layoutet på den side du udsender spejderne på. I stedet for at man selv bestemmer præcist hvilke puljer der skal søges i vælger skal man nu vælge en division og et antal puljer. Talentspejderen vælger så automatisk hvilke specifikke puljer han vil undersøge.
Det bliver også muligt at vælge max værdi og max alder ved udsendelse af talentspejder. Hertil kommer at talentspejderne nu vil vurdere spillernes træninger i forhold til deres træningsanlæg. Det betyder at rangeringen af spillerne i hans endelige rapport bliver mere intelligent og mere troværdig.

[b]Fejlrettelser[/b]
[list]
Vis kampresultat virker ikke i visse browsers.
Tekster blev ikke vist ordenligt på begynderkursus-eksamen.
Talentspejder-siden gav for nogle en fejl.
Kolonnen med forkortet kampresultat (T, V eller U) blev ikke vist på klubbens kampe-side
Det blev ikke vist hvis en spiller var skadet på klubprofil-siden
Linksene på klubbens historieside pegede et forkert sted hen
Der vises nu igen en tekst når man holder musen over en spillers humør-billede (smiley)
[/list]
... plus mange flere.

[b]Andet[/b]
Herudover bliver det lavet således, at unge spillere nu skal have trænet mindst én gang for at få et talentmærke.

Vi modtager som altid gerne ris/ros for disse ændringer, så kommenter gerne på nyheden.