Horisont, maj

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 29. maj 2009, 11:38

Så er det igen blevet tid til at se på hvad der er i horisonten for Virtual Manager. Vi har en masse spændende ting i støbeskeen som vi meget gerne vil fortælle jer om! :-)

Som vi tidligere har meldt ud er vi i fuld gang med at optimere på allerede eksisterende funktioner i spillet. Tydeligt har det været, at vi har simplificeret layoutet, men der er også sket en helt masse andet. Fx kan du nu redigere din klubprofil hvor den vises (dvs. på presse-siden), i stedet for at du skal "gætte" at du skal ind i Kontrolpanel > Indstillinger > Klubprofil.

Vi er altså godt i gang med denne optimeringsproces, men bestemt ikke færdig. Her er nogle af de områder vi har tænkt os at gøre noget ved:

[b]Klubprofil[/b]
På klubprofilsiden er der i dag en Klubinfo-tab, men også en Information-tab. Det giver ikke meget mening for nye brugere. Herudover vises klubprofilen under presse, hvilket heller ikke er særlig intuitivt. Det generelle layout kan også forbedres en hel del på. Fx vises spiller-siden ikke ordenligt for klubber med spillere med høj værdi.

[b]Postsystemet[/b]
Postsystemet er en af de ældste dele af Virtual Manager. Det er ikke blevet forbedret i flere år. Den kommende version af post-systemet vil blive "tråd-baseret" således, at man ser beskeder som en del af en længere samtale.

[b]Venner[/b]
Venne-systemet i Virtual Manager er meget svagt. Det er en feature som er alt for lidt udnyttet. Vi vil gøre det nemmere at følge med i hvad der sker i ens venners klubber med en slags tidslinje. På den måde kan du altid holde dig opdateret om hvad der sker for dine venner på Virtual Manager lige nu og her.

[b]Butik[/b]
Vi har oplevet at en del brugere, har svært ved at anvende vores butik. Denne trænger derfor også til en simplificering og generel brugervenligheds-opdatering. Herudover vil vi tilføje mulighed for at betale med Paypal samt at oprette løbende abonnementer.

[b]Tilmelding og introduktion[/b]
Det er svært for nye brugere at komme i gang med spillet. Der er enormt mange knapper at trykke på og det hele virker uoverskueligt i starten. Nybegynderkursuset som vi lagde online tidligere på året har hjulpet en del på dette, men der er stadig lang vej før det er "nemt" at komme godt i gang med Virtual Manager.

[b]Personale[/b]
Der er en del hængepartier i personale-delen af spillet. Fx er der i dag flere egenskaber som ikke har nogen effekt i spillet overhovedet. Herudover skal personale-delen af spillet dokumenteres bedre i vores manual.

[b]Grupper[/b]
Gruppe-systemet var en god idé, men vi har desværre endnu ikke kunne tildele nok udviklingstid til at gøre systemet rigtig fedt. Da vi fortsat tror på at funktionen har stort potentiale, har vi tænkt os at blive ved med at forbedre denne sektion.

[b]Andet[/b]
Ovenstående er nogle af de hovedpunkter vi fokuserer på, men det er klart, at der er masser af andre steder vi også kan forbedre. Er der sektioner i Virtual Manager DU mener trænger til en update? Så sørg endelig for at kommentere på denne nyhed.

Optimeringer og rettelser kan for nogle brugere virke kedeligt; det er meget sjovere med helt nye funktioner! Vi har stortset ikke lavet andet end at tilføje nye features de sidste to år, så vi mener nu, at det er på tide at få rydtet godt og grundigt op i noget af det rod vores produktivitet har efterladt. Når det så er sagt, vil vi fortsat dedikere noget af vores tid til nye funktioner. Af kommende funktioner har vi følgende i støbeskeen:

[b]Aktivitetsoversigt[/b]
Der sker konstant en masse forskellige ting i Virtual Manager. Hver eneste sekund bliver der handlet spillere, skrevet pressemeddelelser, skrevet på forum, sendt breve osv. Vi har tænkt os at lave en side der hjælper dig med at holde styr på disse aktiviteter. Siden vil naturligvis acceptere dine ønsker om hvad du finder interessant. Fx kan du vælge kun at få vist når dine venner har købt en ny spiller - eller når dine venner har fået en pokal. Eller måske vil du gerne vide hvergang en spiller på dine ønskeliste ryger på auktion.

[b]Stadion-editor[/b]
Idéen med stadion-editor er udskudt, men ikke glemt. [url=/forum/topics/413836]Læs mere om stadion-editoren her[/url].

Som altid er vi meget interesserede i at høre jeres kommentarer til vores planer, så kommenter endelig på nyheden her :-)