Kommende feature: Bedrifter

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 24. juli 2009, 10:54

Som du måske ved, har vi den seneste tid fokuseret en del på, at gøre det nemt og enkelt at bruge i Virtual Manager - ikke mindst for nye brugere. Vi er for eksempel ved at [url=/forum/topics/581106]designe en ny forside[/url], og navigationen på sitet står også overfor en løbende forbedring. Herudover vil nybegynderkurset blive forbedret en del i den kommende version (2.2.3), så det bliver nemmere og mere overskueligt at komme i gang med spillet.

I forbindelse med denne forbedring, har vi set vores snit til også at gøre dette "opgave-system" gældende for erfarne brugere, dog med noget sværere opgaver end dem man får som nybegynder. Konkret vil der blive tale om et system der giver dig udfordringer og holder styr på dine bedrifter. Et eksempel kunne være at du får stillet opgaverne: "Køb stort træningsanlæg", "Have en spiller med en værdi højere end 10 millioner" eller "Vind 2. division".

Systemet vil så opstille dine stående opgaver på en liste, så du kan se hvad du kan arbejde henimod - hvis du vil altså. Ønsker du ikke at løse opgaverne, kan du bare lade være. Din samlede bedrifter vil blive synlig via din klubprofil, så folk kan se hvor erfaren du er.

Vi overvejer også at sætte dato på samtlige bedrifter, så man i fremtiden altid kan se hvem der opnåede hvilke bedrifter først! En slags hall of fame.

Vores spørgsmål er nu: hvad synes DU om idéen og har du nogle idéer til hvordan vi kan gøre denne funktion endnu federe for dig, dine venner og resten af vores brugere?

Ellers håber vi du nyder sommerferien :)

Kommentar på denne nyhed for at komme med respons :-)