Ny version i morgen

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 14. december 2009, 14:45

I morgen udgives en ny version af Virtual Manager. Foruden at indholde de længe ventede [url=/forum/topics/665483]målmandsspecifikke egenskaber[/url] er der blevet plads til følgende.

[b]Nye spiller-adresser[/b]
Går du ind på en spillersprofil-side vil du adresse-linjen i dag se noget i stil med "/player/index.php?player_id=1". Man kan ved at ændre id'et "spole igennem" alle spillere i spillet. Nogle kreative brugere har fundet nogle metoder, hvor de ved at bruge dette trick kan få en mindre fordel. Med næste version bliver dette umuligt, da adresse-linjen også kommer til at indeholde spillerens navn således: /players/1-rasmus-nielsen.

[b]Redesign af manager-sektion, lande-sektion[/b]
I takt med at vi [url=/forum/topics/515603]konverterer de enkelte sektioner fra PHP til Ruby on Rails[/url], griber chancen for i samme omgang at redesigne disse sektioner. Det gør vi fordi, de alligevel skal redesignes på et tidspunkt og ved at gøre det nu sparer vi en hel del tid, da vi alligevel er ved at konvertere koden. Så glæd jer til mere overskuelige lande- og manager-profiler.

[b]Redesign i spiller-sektionen[/b]
Også spiller-sektionen er nu oversat til Rails, og i den forbindelse er "Managerbemærkningen" blevet flyttet ud i højre side. Spillersammenligningenssiden har også fået et grafisk løft.

[url=/forum/topics/666241]Se et preview af disse design-ændringer her.[/url]

[b]Status på platform-konvertering[/b]
Herudover er vi med denne version kommet et langt stykke med [url=/forum/topics/515603]konverteringen af Virtual Manager til en ny platform[/url]. Vi glæder os til snart at være helt færdig med denne konvertering, så vi igen kan fokusere 100% på udvikling og forbedring af sitet.

Den nye version vil blive uploadet i morgen tidlig kl. 8. Opgraderingen vil grundet nogle database-optimeringer vare omkring 30-45 minutter.