Et nyt årti

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 31. december 2009, 14:40

2009 har været et superspændende år. Virtual Manager er i løbet af året blevet forbedret på en lang række punkter og set i forhold til 2008 er antallet af brugere steget med næsten 20%!

Vi vil gerne sige tak til alle der har været med at spille Virtual Manager; i er alle med til at gøre spillet den succes det er!

Som du måske har opdaget, har vi i udviklingen af Virtual Manager i 2009 brugt en del af vores tid på at modernisere Virtual Manager-platformen. Denne modernisering er nu næsten færdig, og det vil betyde hurtigere og mere sikker udvikling af spillet i fremtiden. Herudover vil du I 2010 pga. moderniseringen kunne forvente hurtigere og endnu mere stabile servere.

2010 bliver året hvor vi kommer til at høste frugten af det langsommelige arbejde med at modernisere vores platform. Det kommer du til at mærke ved færre bugs, hurtigere fejlrettelser og flere nye features samt forbedringer af eksisterende.

Behøver jeg sige, at vi glæder os utroligt meget til et nyt spændende, produktivt og underholdende år? :D Det håber jeg også du gør, det burde du hvert fald :)

Jeg og resten af Virtual Manager-crewet vil gerne ønske dig og dine nære et rigtigt godt nytår! Og husk så at passe på øjne og fingre i aften, så du også kan spille Virtual Manager næste år ;-)