Opgradering i morgen

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 20. januar 2010, 11:22

Så er det igen tid til en opgradering af Virtual Manager. Der er denne gang tale om en mindre vedligeholdelses-opgradering, men der er også blevet plads til nogle spændende forbedringer:

[b]Lysere design[/b]
Virtual Managers design bliver lavet lysere og mere behageligt at se på. Vi har taget de gode ting fra vores nye forsde (som blev udgivet for nogle måneder siden), og påført disse på resten af sitet. De mørke sider er fjernet, topbaren (den grønne) er gjort mindre og lysere og så har vi optimeret på en række mindre ting (fx hurtigsøgeren).

[url=http://img6.imageshack.us/img6/8969/layouthp.jpg]Se det nye layout her.[/url]

[b]Bedre kontrol over fyring[/b]
Nogle brugere har ønsket, at vi lavet det sværere at komme til at fyre sine spillere ved en fejl. Det ønske har vi hørt og har derfor redesignet "fyrings-advarslen" på spillerprofil-siden. [url=http://img192.imageshack.us/img192/3550/firec.jpg]Se eksempel her.[/url]

[b]Nyheder mere synlige[/b]
Hver gang vi udsender en nyhed, vises der er lille tekst på status-siden. Desværre har vi erfaret, at denne tekst er så lille, at nogle ubevidst overser den. Da nyheder kan indeholde meget vigtige information, har vi derfor besluttet at øge nyheds-beskedens blikfang, så flere husker at læse de nyheder vi sender ud. Det er selvfølgelig stadig muligt at skjule nyheds-meddelelsen.

[url=http://img42.imageshack.us/img42/6717/nyhed.jpg]Se et eksempel.[/url]

Herudover har vi lavet en række mindre ting:
[list]
Bannede klubber møder en bedre og mere beskrivende tekst på "Du er banned"-siden.
Optimeret på sæsonopdaterings-scriptet, således, at vi er tættere på at kunne lave sæsonopdatering uden at lukke sitet ned.
Skade-symbol vises ikke på kampreferat.
Rettet masser af bugs!
Siden "blinker" (bannere mm. skjules) ikke længere når man fører musen over topmenuen (virker i alle browsere pånær IE).
[/list]

Opgraderingen vil finde sted mellem kl. 10 og 11.