Forbedret tildeling af Talent-mærket

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 17. marts 2010, 12:58

Det sker ofte at managers ikke kan forstå at lige netop deres unge spiller ikke har fået talent-mærket, når en anden spiller, som har trænet dårligere, har fået mærket. Det skyldes at vores gamle procedure til udvælgelse af talenter, tildels har gjort brug af faktorer som ikke er synlige for manageren.

Vi har hørt Jeres bøn og derfor lavet tildelingen af talent-mærket om, således at den hovedsageligt tager udgangspunkt i spillernes træninger.

Fremover kan en spiller kun få talent-mærket hvis han har trænet mindst 5 gange, og gennemsnittet af træningen ligger over en vis grænse, afhængigt af træningsanlægget. Den nye formel er afstemt således at der bliver tildelt samme antal talent-udmærkelser som før; de bliver blot fordelt en smule anderledes.

Kort sagt vil ændringen sørge for at spillere, der har trænet dårligt, ikke bliver udnævnt som talent, før de har bevist deres værd ved træning.

Ændringen bliver indført når vi lægger næste versionsopdatering op på serveren. Efter den er indført vil vi naturligvis holde øje med den feedback vi får omkring talent-mærket, og se på om der er ting ved formlen der skal tilpasses.