Nye søgere uploaded!

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 23. marts 2010, 11:43

Så er de nye søgere lagt op. Vi er superspændte på at høre hvad I synes om dem.

Som du måske har lagt op til, har I fået jeres vilje: Vi har tilføjet værdi til søgeresultaterne! Årsagen til, at vi har holdt igen med at tilføje dem var, at vi hellere vil have brugerne til at vurdere hvad de vil byde på baggrund af en spillers alder/egenskaber da dette forhold er præcist. Den udregnede værdi er et estimat og altså ikke præcis, og derfor ikke særlig god at bruge som udgangspunkt for sit bud.

Vi erkender dog, at det for mange kan være svært at vurdere hvad man vil byde for en spiller alene ud fra spiller-alder/-egenskaber, og har derfor tilføjet værdien.

Vi har som følge af jeres ønsker også gjort det muligt at søge på spillerens nationalitet.

Hvis du hører til gruppen af managers der kendte til "tricket" med, at man kunne finde utrænede unge spillere ved at søge på max-alder og max-værdi. Da det nu ikke længere er muligt at søge på værdi, er dette nu ikke længere muligt.

Årsagerne til vi har gjort dette umuligt er følgende:
[list]
Spillets kommende stjerner blev fundet få dage efter deres "fødsel" - det dræber spænding i spillet.
Klubber der kendte til "tricket" havde en enorm fordel over andre klubber. Vi vil gerne at det skal være de dygtige managers der vinder, frem for dem der anvender utilsigtede smuthuller, som er opstået ved en fejl.
Store klubber drog stor fordel af, at unge spillere blev udnævnt som talenter lynhurtigt. Det bliver med denne ændring sværere at finde spillets fremtidige talenter, og der vil derfor gå længere tid inden talenterne havner i storklubben, hvilket er til gavn for små og mellem-store.
Talentspejderen får med denne ændring større værdi.
[/list]
Vi er klar over, at de managers der har været vant til at anvende dette smuthul, vil se denne ændring som et problem. Hører du til denne gruppe og ønsker at kritisere ændringen vil vi gerne bede dig også at se ændringen i forhold til spillet som helhed i stedet for kun i forhold til din egen situation.

Vi glæder os til at høre jeres ris/ros/kommentarer på det nye system :-)