Advarsel vedr. mærkeopdatering

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 3. april 2010, 11:23

Vi lavede for en uges tid siden [url=/forum/topics/717110]en ændring i den måde spillernes udmærkelser bliver opdateret på[/url].

Udover at talent-mærkerne nu udregnes på en anden måde, gjorde denne ændring også, at mærke-opdateringen nu ikke længere skete under søndagens sæson-pause.

Ved at flytte arbejdsopgaver væk fra sæsonopdateringen kan vi nedsætte varigheden af denne, og på sigt helt eliminere den (så du ikke behøver vente på opdateringen hver søndag).

Mens mærkeopdateringen kører forsvinder mærkerne fra spillerne (af tekniske årsager), hvorefter de genindsættes på de rigtige spillere. Hidtil har denne midlertidige mangel på spillermærker ikke været synlig, da opdateringen har kørt under sæsonpausen. Men i søndags da mærkeopdateringen kørte efter sæsonpausen (i baggrunden) er dette "udfald" af mærker blevet synligt for alle.

Vi vil inden længe udarbejde en ny måde at tildele mærkerne på således, at de ikke "forsvinder" i opdateringsprocessen. Herefter vil vi (hvis teknisk muligt) sætte mærkeopdateringen til at køre dagligt i stedet for en gang om ugen.

Indtil videre skal I være klar over, at mærkerne forsvinder mens de opdateres. Mærkeopdateringen (ikke sæson-opdateringen) starter omkring kl. 19 og varer ca. 30-60 minutter.

God påskeferie :-)