Virtual Manager opdateret i dag

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 29. april 2010, 13:44

Som nogle brugere opdagede blev Virtual Manager lukket ned i 10 minutter i formiddags. Det skyldes, at vi i dag har lagt en ny version af spillet op.

Grunden til, at vi endnu ikke har oplyst om denne opdatering er, at den ikke berører eksisterende brugere. Men da en del nysgerrige brugere har spurgt hvad opdateringen gik ud på, følger her en forklaring.

De fleste husker formentlig, at vi for et halv år tid siden indførte en nybegynderkursus, til nye brugere i spillet. Vi har den seneste tid testet dette nybegynderkursus på brugere, der aldrig har prøvet Virtual Manager før. En del af disse test-brugere, blev mere forvirret end hjulpet af kurset, og vi besluttede derfor at gøre noget ved sagen.

Vi har brugt den sidste uges tid på at udvikle et nyt forbedret kursus, som på en mere letforståelig måde introducerer Virtual Manager til nye brugere. For eksisterende brugere er kurset ikke interessant - men vi er overbeste om, at det vil gøre det nemmere at være nye bruger i Virtual Manager.

Så hvis du kender én, der tidligere har syntes, at det var svært at komme i gang med Virtual Manager, kan det være at du skulle sende ham/hende en ny invitation nu ;-)

Så nu ved du [i]hvad[/i] vi opdaterede!

God weekend :)