Vær med til at teste den nye taktik-editor!

Bubbles, FC Sunnyvale Udvikler 15. juni 2010, 09:57

Vi lagde i går en ny version op, som inkluderer den nye taktik-editor i en test-version.

Den nye taktik-editor kan du finde på www.virtualmanager.com/tactics

Vores mål med denne nye taktik-editor har været følgende:
[list]
Lave en editor som er mere brugervenlig og logisk at gå til for nye brugere
Få frisket designet lidt op
Få taktikken implementeret i Rails, som en del af vores løbende konverting af hele sitet til Rails
Lave en platform til eventuelle udvidelser i fremtiden
[/list]

Blandt de nye features i taktikeditoren er:

[b]Udskiftninger er ikke længere separat fra taktikken[/b]
Ved at gøre udskiftninger til en del af taktikken, kan vi meget nemmere sikre imod visse ugyldige udskiftningsregler. Vi har mange eksempler på brugere, som tror der er bugs i udskiftningssystemet, når det i virkeligheden drejer sig om at de har sat ugyldige udskiftningsregler. I den nye taktik-editor, bliver udskiftningsregler fjernet med det samme, hvis man f.eks tager en spiller af banen, som man har sat til at blive skiftet ud, og man får en besked om det.

[b]Prioriteter bliver til Reserver[/b]
De gamle prioritetslister har været svære at forstå, og mange har ikke brugt dem, selvom de altid har været meget vigtige. Udskiftningsregler med "Auto" som indskifter, virker f.eks ikke hvis man ikke har sat Prioriteter/Reserver - og uden Prioriteter bliver der heller ikke automatisk skiftet spillere ind ved skader og karantæner.
Ved at omdøbe dem til Reserver og flytte dem helt frem på forsiden af taktikeditoren, har vi sat en tyk streg under deres vigtighed, og gjort dem nemmere at forstå.

[b]Vejledning til placering af spillere[/b]
Vi har tilføjet en simpel rød/gul/grøn farvelægning af banen, når man trækker en spiller, som viser hvor det er bedst at placere ham. Denne farvelægning er ment som en simpel hjælp til nye managers, og den skal ikke ses som fuldstændig præcis. Man er dog altid sikker på at ens spiller yder 100%, hvis man placerer ham i et af de grønne felter.

[b]Regler for placering af spillere[/b]
Vi har implementeret en række regler, som har til formål at fjerne nogle af de mest urealistiske taktikker. Kort fortalt går reglerne ud på at undgå at man placerer sine spillere i klumper.

[b]Mere brugervenlig og logisk over hele linjen[/b]

Vær opmærksom på at der er mange gamle taktikker som ikke længere er gyldige i den nye editor. Når man læser sine gamle taktikker ind i den nye editor, bliver ugyldige prioriteter og udskitninger automatisk fjernet, og man vil ikke kunne gemme sin taktik før man har udredet eventuelle sammenklumpninger af spillere. Vi vil ikke gå ind og gøre andet for at fjerne taktikker som ikke er gyldige i den nye editor, men regner med at de ligeså stille forsvinder når vi en gang fjerner den gamle editor helt.

Vi håber I vil være med til at teste den nye editor og fortælle os hvad I synes om den.