Hvad synes DU vi skal arbejde på?

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 28. juni 2010, 09:38

Som du måske er klar over har vi den seneste tid arbejde på en forbedring af vores taktik-editor ([url=/tactics]se preview af den her[/url]). Herudover har vi også et nyt forbedret post-system lige på trapperne ([url=/forum/topics/754794]se prevew her[/url]).

Da begge disse projekter er ved at nærme sig deres færdiggørelse er det igen på tide at se fremad. Vi har som altid en masse superspændende forbedringer/funktioner vi gerne vil i gang med:

[b]Stadion-editor[/b]
Mulighed for at designe sit eget stadion og omgivelser. Man vil få mulighed for at placere alt lige fra tribuner til parkeringspladser til pølsevogne.

[b]Gamle spillere skal miste stats[/b]
I virkeligheden bliver spillere gradvist dårligere i takt med, at de kommer op i alderen. Det gør de ikke i Virtual Manager, og det er derfor de 35-37 årige der er de bedste. Det vil vi lave om på så det bliver mere realistisk.

[b]Mere varierende karriere-forløb[/b]
Hvis en spiller i Virtual Manager i dag træner tilpas godt som 15årig, så er man stort set sikker på, at han lander på landsholdet når han bliver 28 år. Dette mener vi er alt for forudsige og kedeligt, og desuden en enorm fordel for de store klubber (de skal bare smide en stor pose Credits for en god 15årig og så ellers vente på han bliver en stjerne). Det vil vi lave om, så vi får flere overraskelser i spillet ligesom vi kender det fra virkeligheden hvor en god 15 årig ikke nødvendigvis også er god som 25 årig. Omvendt betyder dette også, at man kan se sin middelmådige 20årig blomstre som 25 årig og blive supergod.

[b]Intelligente lønningskrav[/b]
De største klubber i Virtual Manager tjener uhensigtsmæssigt mange Credits. Det er i høj grad med til at øge inflationen i spillet. Vi vil ændre spillernes lønningskrav således, at de bliver "intelligente" i deres lønkrav. Spiller de i en række hvor alle klubber tjener meget, vil de forlange en tilsvarende høj løn - ligesom i virkeligheden. Foruden at man indske forskel mellem top og bund tilføjer det også endnu en dimension til spillet, da det ikke længere nødvendigvis er en god idé at forlænge med en spiller (hans lønkrav er i sjældne tilfælde så høje, at det ikke er det værd).

[url=/forum/topics/739642]Læs evt. mere om tre sidst-nævnte features i vores nyhed "Vores langsigtede planer" fra maj[/url]

Det store spørgsmål er nu: Hvad skal vi gå i gang med først? Det vil vi gerne høre din holdning til i denne mikro-brugerundersøgelse:
[url=http://www.surveymonkey.com/s/T2J6PT2]Gå til spørgeskema[/url]

Vi takker for dit syn på sagen! :-)