Problemfyldt upload af ny version

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 5. juli 2010, 17:26

Var du online i dag mellem kl. 11 og kl. 17 opdagede du, at sitet kørte temmeligt ustabilt. Det skyldtes, at vi i dag har uploadet en ny version af Virtual Manager. En fejl i den nye version gjorde, at siden blev langsom.

Det tog os desværre en del tid at finde frem til fejlen, men den skulle nu være rettet - og alt kører hurtigt igen. Faktisk så kører siden hurtigere end nogensinde før takket være den nye versions optimerede måde at indlæse bannere på.

Foruden hastigheds-forøgelsen indeholder denne version også følgende:
[list]
Nyt trådbaseret postsystem. Prøv det ved at trykke på Kontor > Post i topmenuen. Vi synes det nye system er rigtig fedt, men tror også at det stadig kan forbedres en hel del. Har du ris/ros/kommentarer til det nye postsystem, [url=/forum/topics/758255]så hører vi gerne fra dig her[/url].
Den nye taktikeditor, som vi har testet de sidste par uger, er nu gjort til standard-editor. Prøv den ved at trykke på Min klub > Taktik i topmenuen.
Det er nu ikke længere muligt at spamme ombudsmanden, hvis ens sag er blevet afvist flere gange. Det giver ombudsmanden mere tid til andre sager.
Små-opdateringer i layoutet (fx slagskygge på top menuen - dog ikke for Internet Explorer-brugere).
[/list]

I forbindelse med det nye postsystem har vi brugt en del tid på at konvertere brevene fra det gamle system. Breve der er sendt siden i fredags og indtil i dag, er af tekniske årsager endnu ikke er konverteret til det nye mail-system. Denne relative lille håndfuld breve er vi nu gået i gang med at konvertere - vi regner med at være helt up to date i morgen tidlig.

Indtil dette er gjort kan "Ulæste breve"-tælleren i toppen af layoutet også være upræcis. Du behøver derfor ikke rapportere det som en fejl, hvis tælleren viser forkert :)

Vi håber du kan bruge de nye tiltag :D