Ny version: manual, fejlrapporter, notifikationer!

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 24. august 2010, 11:02

Som du måske har lagt mærke til har vi i dag udgivet en ny version af Virtual Manager. Jeg vil herunder beskrive ændringerne:

[b]Fejlrapporter[/b]
I forrige version inkluderede vi et nyt fejlrapport-system, som gør fejl-retningsprocessen mere effektiv. Denne er nu testet igennem og klar til brug. Tryk på "Fejlrapporter" i menuen i bunden af siden for at tjekke det ud! Dette system kommer til at erstatte Bugs-forummet, og dette vil formentlig blive lukket i løbet af denne uge. Vi sørger naturligvis for at få behandlet de bugs der allerede er rapporteret i bugs-forummet.

[b]Gennemsnit på træningssiden[/b]
Managers med vman-licens får nu vist et behjælpeligt trænings-gennemsnit på spillernes træningsside. [url=/players/3777860-johan-dahlen/training]Se eksempel her! :)[/url]

[b]Notifikationer[/b]
Vi har lagt en beta-version op af vores nye "notifikations-system". Dette system vil i næste version erstatte de gamle "System-breve" (fx når du får brev om, at du har solgt en spiller). Du kan se test-versionen [url=/notifications]her[/url]. Formålet med denne ændring er at opsplitte post og notifikationer. Dette gør det nemmere for os at optimere de måder post og notifikationer bliver vist på.

For eksempel kan på den nye Notifikations-side vise mange notifikationer på én gang - hvorimod det er svært at gøre med system-breve (da det vil give for meget tekst på samme side). Tro os når vi siger, at den endelige løsning bliver rigtig god :)

Indtil Notifikations-systemet kører fejlfrit vil du fortsat stadig modtage system-breve som du plejer.

[b]Layout og navigation[/b]
Som du kan se har vi også optimeret en smule på layoutet. Vi har taget nogle af de funktioner du bruger sjældent (såsom Kontrolpanel og Butik) og flyttet væk fra topmenuen. Det giver mere plads til de ting du brugere oftere. Herudover har vi flyttet lidt rundt på menupunkterne. Fx er "Verden" er flyttet væk fra "Handel" til sit eget menupunkt og "Cups" er flyttet fra "Min klub" til "Verden". Overordnet er navigationen nu mere logisk inddelt, og det gør det nemmere at finde rundt i (selvom vi alle lige skal bruge et par dage på at vænne os til det).

[b]Beta-version af nyt manual-system[/b]
Spillets manual har længe trængt til en seriøs opdatering. Én af årsagerne til, at dette ikke er blevet gjort har været, at redigerings-værktøjerne ikke har været gode nok. Vi har derfor udviklet et nyt system, som gør det muligt for os at udpege en række manual-redaktører der kan hjælpe os med opgaven. Herudover har vi gjort det nemmere at navigere rundt i manualen ved at gøre navigations-menuen mere overskuelig. [url=/new_manual/da]Tjek beta-versionen af manualen ud her![/url]

[b]Karantæner[/b]
Antallet af karantæne-dage reduceres nu også for kampe, hvor én af klubberne ikke kan stille hold.

Vi håber du er lige så vild med ændringerne som vi er, og hører som altid gerne dine kommentarer :)