Mindre rettelse til navigationen

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 25. august 2010, 10:20

Hvis ikke du har læst om den nye version, der blev udgivet i går så vil jeg anbefale, at du [url=/forum/topics/776496]gør det[/url] før du læser videre her.

Den nye version indeholdt nogle forbedringer af navigationen på siden. En af disse var, at vi havde fjernet Status-knappen fra undermenuen til menu-punktet "Min klub". Meningen med dette var, at "Min klub" allerede linkede til Status-siden - og vi mente derfor det var overflødigt, at have to knapper lige ved siden af hinanden der linkede til status-siden (faktisk var der tre - logoet linker også til Status-siden).

Ændringen betød desværre, at en del brugere havde svært ved at komme til status-siden. Selv da disse brugere fik at vide, at "Min klub" førte til Status var de utilfredse; de mente ikke, at det gav logisk mening. "Min klub" burde i stedet føre til brugerens klubprofil.

Vi har besluttet at efterkomme dette ønske og har lavet disse ændringer:
[list]
Min klub linker nu til din klubprofil
"Status" er tilføjet til undermenuen til "Min klub"
"Klubprofil" er fjernet fra undermenuen til "Min klub"
[/list]
Årsagen til, at vi ikke havde lavet denne opsætning fra start er, at vi anså Status-siden for at være vigtigere end ens klubprofil, hvorfor "Min klub" burde linke til denne side. Men i kraft af ovenstående forvirring, har vi nu besluttet at denne fordel ikke opvejer ulemperne.

PS: Husk at du også kan komme til din klubprofil ved at trykke på dit klubnavn i øverste højre hjørne. Du kan også komme til status-siden ved at trykke på Virtual Manager-logoet.