2007 var et fedt år

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 31. december 2007, 14:20

Virtual Manager har haft et fantastisk 2007. Årets vigtigste begivenhed har været udgivelsen af VMAN2. Denne store opdatering af spillet har vist sig at være en rigtig god idé. Antallet af aktive brugere på Virtual Manager er næsten fordoblet siden denne udgivelse.

VMAN2s store succes skyldes ikke mindst, at vi i år fik resourcer nok til at kunne ansætte endnu en programmør på projektet. Fortsætter vores fremgang i 2008 (hvilket den naturligvis gør :)) vil det være et spørgsmål om tid før vi kan indlemme endnu flere folk til vores medarbejderstab, og derved sikre en endnu højere kvalitet i Virtual Manager.

2008 bliver året hvor Virtual Manager kommer til at prøve kræfter med den internationale scene. Spillet bliver nemlig inden længe tilgængeligt på flere sprog. Medregner man de store internationale giganter indenfor "online managerspil" er Virtual Manager det managerspil, med flest aktive danskere hvilket styrker vores tro på, at vi kan blive en markant spiller på det internationale marked.

Vi vil gerne ønske dig og dine familie og venner et fantastisk godt nytår! - og pas nu på fingrene, du skal også bruge dem til at spille Vman med næste år! ;)

GODT NYTÅR! - Vi ses i 2008!