Vær med i Virtual Managers decemberspil: Takeoff!

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 1. december 2010, 11:34

Kære venner,

Gennem de seneste 5 år har vi hver december lavet et lille spil. Spillene har været tænkt som et "ekstra-spil", vi alle kan fornøje os med ved siden af vores daglige gang i Virtual Manager.

Og nu er det tid igen. I år hedder spillet Takeoff. Spillet går ud på at lave verdens største flyselskab: Tjen penge på at sælge flybilletter og køb større og federe fly. Vi udviklere har selv glædet os til at spille spillet, så vi håber også at I kommer til at kunne li' det :)

Der er to måder man kan vinde Takeoff på: økonomisk og strategisk.

[b]Økonomisk[/b]
Man vinder [b]den økonomiske spillemåde[/b] ved at have flyselskabet med højeste værdi. Du skal gå efter sejr i denne kategori hvis du er typen der kan lide at klikke løs og have fuld fart på!

[b]Strategisk[/b]
Man vinder [b]den strategiske spillemåde[/b] ved at have flyselskabet med højeste værdi divideret med antallet af flyvninger. Du skal dog mindst have 5 flyvninger i gennemsnit hver dag. Du skal gå efter sejr i denne kategori hvis du er en den strategiske type, der godt kan lide at tænke længe over din næste beslutning.

Et flyselskabs værdi udregnes således: balance (dvs. antal Credits du har) + dine fly's købspris. Spillet slutter d. 24 december kl. 12.

Og vi kan selvfølgelig ikke have et julespil uden præmier. Nedenstående præmieliste gælder for HVER af de to ovennævnte spillemåder:
1. plads: 360 dages licens + 100 vman-klip
2.-3. plads: 180 dages licens + 50 vman-klip
4.-5. plads: 90 dages licens + 25 vman-klip

Spillet er designet på en sådan måde, at det er sjovt at være med i selvom man ikke nødvendigvis ligger i førerposition. Så du bør - ligesom vi udviklere har tænkt os at gøre - overveje og tage det roligt og nyde spillet i dit eget tempo.

Vi har desuden gjort det supernemt, at konkurrere med sine venner i Takeoff - men det finder du nok ud af når du kommer i gang med spillet :)

Som sædvanligt er december-spillet primært lavet som ekstra gave til dig der har støttet os ved at købe vman-licens! Som tak har du derfor automatisk adgang til at købe de helt store fly i Takeoff! Har du ikke licens vil du derfor ikke have adgang til de største fly i spillet. Du kan altid nå at [url=/shop/premium]købe licens[/url] og få adgang til de store fly.

Spillet findes på denne adresse: [url=http://takeoff.me]takeoff.me[/url]. Spillet starter kl. 13:00 i dag.

[url=/forum/dk/julespillet-anno]Tjek også spillets Virtual Manager-forum[/url]