Sæsonopdatering uden afbrydelse er lige om hjørnet

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 14. december 2010, 13:31

Det er muligt, at du ikke har opdaget det, men vi har faktisk lagt en ny version af Virtual Manager online her i formiddags.

Denne nye udgave af spillet muliggør, at vi kan køre den ugentlige sæsonopdatering uden at lukke siden ned. Dette er en ændring som folk har efterspurgt i lang tid, og nu er den her endelig.

For at alle er med på hvad jeg mener, skal jeg måske forklare, at sæsonopdateringen er den proces der kører hver søndag mellem 18 og 19. Den sørger for at alle klubber får udbetalt præmiepenge, at alle klubber bliver rykket op eller ned mellem ligaerne, at cups'ene bliver genstartet, at kampprogrammet bliver genereret og meget mere. Normalvis, plejer vi at lukke Virtual Manager ned mens denne opdatering kører, men med denne nye version er det ikke længere nødvendigt.

Der vil dog fortsat være mindre dele af sitet som er utilgængelige under dele af sæsonopdatering. Fx vil liga-siden ikke være tilgængelig mens klubber bliver flyttet.

Man vil under hele sæsonopdateringen kunne gå til [url=http://www.virtualmanager.com/season_update]denne side[/url] og få vist processens status.

For at sikre, at den nye opdatering er helt fejlfri, har vi dog valgt at lukke siden mens vi opdaterer på søndag. Hvis alt går vel, vil vi fremover lade siden stå åben når opdateringen kører.

Med andre ord: [b]Spillet VIL blive lukket ned på søndag[/b] (som sædvanligt).

[b]Andre ændringer[/b]
Udover sæsonopdateringen har vi denne version også medtaget et par andre småting:
[list]
Din klub er nu markeret på liga-siden. Det gør det nemmere at finde sig selv på listen.
Taktik: Man kan nu omdøbe sin taktik.
Bugfix: Rækkefølgen på handlings-knapperne på klub-profil-siden kunne varriere
[/list]
Vi håber du kan li' de nye ændringer :)