Første sæsonopdatering med den nye version

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 19. december 2010, 20:47

Vi har her til aften kørt den første sæsonopdatering med [url=/forum/topics/816300]den nye version[/url]. I løbet af opdateringen var vi løbende meget omhyggelige med at tage backup af alt vi lavede for at være helt sikre på at intet kunne gå galt. Derfor tog det hele i dag længere tid end en normal søndag. Pga. den lange opdateringstid forlængede vi alle auktionerne med en ekstra time.

Generelt forløb alle tests fint. Dette betyder at vi fra på søndag vil holde sitet åbent mens opdateringen kører.

Der har dog været nogle få fejl som du bør være klar over:
[list]
Nogle klubber har fået en notifikation om, at deres sponsoransøgning er afvist selvom den rent faktisk er godkendt. Fejlen er nu rettet og alle sponsor-notifikationer skulle passe igen.
Klubber der vinder et trofæ for 1.-3. plads får en notifikation. I dagens notifikationer stod der dog ikke den rigtige liga i beskeden. Alle de fejlagtige beskeder skulle nu være rettet.
[/list]
Som en uheldig konsekvens af, at sæsonopdateringen tog ekstra lang tid, ville flere klubber end normalt online på samme tid da endelig sitet åbnede igen. Det har desværre betydet at sitet har kørt ret langsomt. Det er vigtigt at pointere at årsagen til sidens hastighed ikke skyldes den nye version, men det faktum, at flere vil på siden på samme tid.

Vi har derfor igen forlænget auktionerne med en ekstra time for at undgå at nogen mistede Credits, som følge af, at folk ikke kunne byde på auktioner. Hvis du alligevel skulle have mistet noget som direkte følge af, at sitet er langsomt, må du meget gerne skrive til [url=/support]supporten[/url] og så vil vi se på muligheden for at give dig en kompensation. Husk at dokumentere dit tab ved at skrive konkret hvorfor du mener, at du har ret til en kompensation.

Vi beklager den lange opdateringstid i dag, men håber alligevel at du også glæder dig rigtig meget til næste søndag hvor vi vil forsøge at køre sæsonopdateringen uden at lukke sitet ned :)