Vinderne af Takeoff

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 30. december 2010, 10:23

Takeoff er slut for denne gang. Igennem 24 dage har tusindvis af luftfarts-selskabs-direktører gjort hvad de kunne for at nå til top i transport-branchen.

10 af dem nåede toppen. Som [url=/forum/topics/811846]tidligere nævnt[/url], kunne man vinde spillet på to måder: økonomisk og strategisk. Herunder vises vinderne.

[b]Top 5 økonomisk[/b]
[list]
Helsinge BK ([club=641870]Helsinge BK[/club])
Gerns Air ([club=711754]FC Gerns[/club])
JOHANSEN AIR FLY ([club=290977]Benløse Forever[/club])
innova ([club=203569]FC Innova[/club])
Mosbæk DT´s Airlinie ([club=678471]Mosbæk DT[/club])
[/list]

[b]Top 5 strategisk[/b]
[list]
Sharks Flying Academy ([club=479441]Sharks Soccer Academy[/club])
Listeria ([club=75062]Kolding Wannabees[/club])
Second Air ([club=139438]Andet Holdet[/club])
Rebbes Airways ([club=216406]Homers Dreamteam IF[/club])
Bumle Air ([club=189192]DOOH FC[/club])
[/list]
Præmierne er i dag uddelt til alle vinderne. Stort tillykke! :-)

Takeoff har virkelig delt vandene blandt Virtual Managers brugere. Mange elsker det - andre hader det. Vi havde på fornemmelsen, at spillet ville være populært hos mange brugere, men vi havde ikke turde håbe på, at det skulle blive vores mest populære julespil nogensinde. Den første uge blev det spillet af over 10.000 mennesker!

Så til alle jer, der har spurgt os om spillet fortsætter: Ja det gør det - endda i en videreudviklet form. Der vil bl.a. være masser af nye flytyper, og du kan nu også fragte gods: aviser, luksus-biler, kemikalier osv.! Herudover kan du også være heldig at skulle fragte VIPs, fodboldspillere, forretningsfolk eller lign.

Og såfremt spillet fortsætter med at være populært har vi en milliard spændende idéer til hvordan spillet kan forbedres i fremtiden - det har du måske også? :)

Imodsætningen til Virtual Manager som er et stort avanceret og etableret spil, er Takeoff helt nyt og simpelt. Denne forskel betyder, at det er meget nemmere, at tilføje nye features og "dreje" konceptet. Dette gør det muligt at inddrage brugerne mere i udviklingen - og det glæder vi os til. Vi håber at se dig på forummet :)

Vi er også klar over, at der sidder en masse managers, der er utilfredse med, at vi brugte 10 dages arbejde på noget der ikke omhandler Virtual Manager. Den fortsatte udvikling af Takeoff vil ske udenom Virtual Managers regi - og det vil således ikke belaste Virtual Managers resourcer overhovedet. Så bare rolig - vi holder fuld damp på Virtual Manager.

Vi har ingen lanceringsdato for Takeoff 2. Indtil videre bør du holde øje med [url=http://takeoff.me]takeoff.me[/url] eller melde dig til [url=http://www.facebook.com/pages/Takeoff/174877345865086]Takeoff's Facebook-side[/url] (tryk Synes godt om).

Tak til alle der deltog i Takeoff :-)