Godt nytår til jer alle!

Rasmus Rønn Nielsen, The Dudes 31. december 2010, 13:40

Året 2010 er ved at gå på hæld, og jeg vil derfor benytte lejligheden til at gøre status og kigge i krystalkuglen for 2011.

Vi har fået en del for hånden i 2010. Vi har udgivet 13 større opdateringer på Virtual Manager. Disse har bl.a. indeholdt et redesign af klub- og managerprofilen, specifikke målmandsegenskaber, lysere side-layout, nyt spiller-søgesystem, bedre udregning af talent-mærket, forbedret nybegynderkursus, ny taktik-editor, nyt samtale-baseret postsystem, ny manual, gennemgribende optimering af overordnet navigation, ny træningsgruppe-editor, nyt notifikationssystem (erstatning for system-breve) og ikke mindst nyt sæsonopdaterings-system der gør, at vi ikke skal lukke siden ned mens den kører.

Sideløbende med alle disse ting har vi arbejdet målrettet med at få moderniseret vores systemer. Fordelene ved dette arbejde er ikke noget du kan mærke nu og her, men det er noget som vi alle kommer til at nyde godt af i årene der kommer. Det kommer nemlig til at medføre et mere stabilt site samt hurtigere udviklingstid. 2011 bliver året hvor vi for alvor kan plukke frugten af dette arbejde.

Mens antallet af aktive brugere har været stabilt i 2010 har et stigende antal brugere valgt at købe vman-licens. Det er vi supertaknemmelige for, og vi garanterer at jeres licens-kroner bliver investeret i at udvikle et endnu federe Virtual Manager i 2011 :)

Til kode-nørderne derude kan jeg fortælle, at vi i 2010 har lavet 4.225 commits (ændringer i koden) til kodebasen hvilket er en stigning fra året før på 78%.

Vi har en masse planer for 2011. Der er så mange ting vi glæder os til at komme i gang med og så mange steder vi kan forbedre. Der er en særlig ting vi vil fokusere mere på. Vi udviklere skal være mere aktive i spillet. Selvom alle på udvikler-holdet spiller Virtual Manager, er der ingen tvivl om, at vi kunne engagere os i selve spil-oplevelsen mere end vi gør. Ved at engagere i spillet oplever vi i højere grad de irritationsmomenter og mangler du oplever når du spillet Virtual Manager. Dét har vi været for dårlige til i 2010, så det skal der laves om på i 2011 :)

Men som sagt har vi en masse ting på tegnebrættet, som du nok skal komme til at høre mere om inden længe :)

På vegne af Virtual Manager-crewet vil jeg gerne sige tak for 2010 og ønske dig et fantastisk godt nytår! Pas nu på nallerne!

Vi glæder os til 2011 og det håber vi også du gør! Vi ses! :D